Fenerbahçeli Futbolcular Fuara Helikopter ile Gelip Gittiler - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Futbolcular Fuara Helikopter ile Gelip Gittiler

Fenerbahçeli Futbolcular Fuara Helikopter ile Gelip Gittiler

Bekir İrtegün ve Alper Potuk, Samandıra'dan Büyükçekmece'ye helikopterle gelmeyi tercih etti Bakan Taner Yıldız'dan futbolculara sürpriz ziyaret Bakan Yıldız, Fenerbahçe ve Galatasaray formasıyla da fotoğraf çektirip başarı dileklerinde bulundu.

02.04.2015 13:28

Bekir İrtegün ve Alper Potuk, Samandıra'dan Büyükçekmece'ye helikopterle gelmeyi tercih etti

Bakan Taner Yıldız'dan futbolculara sürpriz ziyaret

Bakan Yıldız, Fenerbahçe ve Galatasaray formasıyla da fotoğraf çektirip başarı dileklerinde bulundu.

İşbirliği yapılan kuruluşlardan Lukoil Standı'na gezen Fenerbahçeli futbolcular Rize deplasmanı öncesinde soruları yanıtladılar

Bekir İrtegün: "Şampiyonluk Anadolu maçlarından geçiyor"

"Önümüzde zorlu bir deplasman var"

Alper Potuk: "Cumartesi en iyi şekilde konsantre olup maçı kazanmak istiyoruz"

Fenerbahçeli futbolculardan Alper Potuk ve Bekir İrtegün, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Petroleum İstanbul Fuarı'nda, sarı-lacivertli kulübün sponsorlarından Lukoil'in standını ziyaret etti.

Bekir İrtegün ve Alper Potuk, Samandıra'dan Büyükçekmece'ye helikopterle gelmeyi tercih etti. Trafik ve uzun mesafe göz önünde bulundurulurken oyuncuların Lukoil standına gelmeleri için helikopter kiralandı.

Bekir İrtegün: "Önümüzde zorlu bir deplasman var"

Sarı-lacivertli oyuncular burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. İlk olarak açıklamalarda bulunan Bekir İrtegün, "Ligin son haftalarına doğru giriyoruz, son virajdayız. Önümüzde zorlu bir deplasman var. Daha önce kazandığımız puanların önemi ortaya çıkıyor"

dedi

Bekir İrtegün: "Şampiyonluk Anadolu maçlarından geçiyor"

İrtegün: " Milli takımdan arkadaşlarımız da bize katıldı. Güzel bir atmosfer oluşturduk. Galip geleceğimizi düşünüyorum. Bu arada çok ağır çalıştık. Milli takım araları bizim için bir fırsat oluyor. Bizim çalışmalar da biraz ağır ve sert geçti. Ligde puanlar çok yakın, hata yapan geride kalacak. Hata yapanın biz olmasını istemiyoruz. Çok iyi konsantrasyonla çıkacağız. Derbiler bitti ama şampiyonluk Anadolu maçlarından geçiyor. Bu maçlarda iyi bir seri yakalarsak ipi göğüsleriz"

Alper Potuk: "Cumartesi en iyi şekilde konsantre olup maçı kazanmak istiyoruz"

Alper Potuk ise yaptığı açıklamada, "Beşiktaş maçından sonra çok zorlu bir deplasmanımız var. Bunu ve önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz. Milli takımdan döndük, çalışmalara devam edeceğiz. Cumartesi en iyi şekilde konsantre olup maçı kazanmak istiyoruz. Milli takım kampı iyi geçti. Hocam görev vermedi. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Son maçta da biraz ağrılarım vardı ve riske etmedik. Ben takıma dün katıldım. Takımda gayet iyi bir ortam var" diye konuştu.

12. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı Petroleum İstanbul, 5 Nisan tarihine kadar Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açık olacak.

Açılış Bakan Yıldız'dan...

Öte yandan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Petroleum İstanbul Fuarı'nın açılışını yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız daha sonra sarı-laciverti futbolcuların bulunduğu Lukoil Standı'nı ziyaret etti. Bakan yıldız burada Fenerbahçeli Bekir İrtegün ve Alper Potuk ile bir süre sohbet etti. Bakan Yıldız, Fenerbahçe ve Galatasaray formasıyla da fotoğraf çektirip başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Futbolcular Fuara Helikopter ile Gelip Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement