Fenerbahçeli Taraftarlar, Klasör Fotoğrafı Üzerinden Yönetimi Eleştiriyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Taraftarlar, Klasör Fotoğrafı Üzerinden Yönetimi Eleştiriyor

Fenerbahçeli taraftarlar, bir dönem Şekip Mosturoğlu'nun paylaştığı transfer klasörleri üzerinden yönetimi ve stratejileri eleştiriyor.

11.05.2016 14:21  Güncelleme: 14:23

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2­1 mağlup olarak şampiyonluk şansını çok büyük ölçüde kaybeden Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Büyük umutlarla başlanan sezonun bu şekilde sona erecek olması nedeniyle taraftarın da tepkisi artarken, bir dönem popüler olan Şekip Mosturoğlu'nun transfer klasörleri üzerinden yönetim ve uygulanan strateji eleştiriliyor.

TERRENAO İLE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAMIŞTI

Fenerbahçe, sezon öncesi çalışmalarına erken başlamış ve transferden önce ilk hamlesini Giuliano Terraneo'yu sportif direktörlük görevine getirerek yapmıştı. Daha önce uzun yıllar Inter'de bu görevde çalışan Giuliano Terraneo'nun gelişiyle yönetim, transferde tüm yetkiyi tecrübeli isme vermiş ve bu dönemden sonra da transfer bombaları bir bir patlamıştı.

''YEDİSİ BİR ARADA'' PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU

Sporx'in haberine göre; transfer hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de Şener Özbrayraklı, Nani, Jose Fernandao, Abdoulaye Ba, Fabiano, Josef de souza ve Simon Kjaer'in kadroya katılması yüzleri güldürürken, o dönem Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu da sosyal medyada büyük yankı uyandıran mavi klasöy paylaşımını yapmıştı. Mosturoğlu, kendi Twitter hesabından, ''Yedisi bir arada'' mesajıyla 7 oyuncuya ait transfer klasörlerinin fotoğraflarını yayınlamıştı. Sarı­lacivertli ekip ilerleyen günlerde Robin van Persie'yi de kadrosuna katarak, sezon başında şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilmeye başlanmıştı.

''HAFTALAR ÖNCE ŞAMPİYON OLUR'' DEMİŞLERDİ

Ancak sezona büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe'de işler istenildiği gibi gitmedi. Avrupa'da da aradığını bulamayan sarı­lacivertli ekip, sezon başında ''Şampiyonluğu haftalar önce ilan eder'' yorumlarına rağmen, bitime 2 hafta kala Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde kaldı. Sezon başında büyük umutlarla sportif direktörlük görevine getirilen Terraneo ile yolların ayrılması, takımın kaliteli kadroya rağmen istenen performansı bir türlü gösterememesi ve son olarak da şampiyonluğun mucizelere kalması, taraftarın da tepkisini arttırdı

BİR KADRO MÜHENDİSLİĞİ HATASI MI?..

Sarı-­lacivertli taraftarlar, sosyal medyada sezon başında büyük ilgi gören Şekip Mosturoğlu'nun ''Yedisi bir arada'' paylaşımı üzerinden izlenen politikayı eleştirirken, spor yazarlarının büyük kısmı da taraftarla aynı görüşü paylaşan yazılar kaleme aldı. Spor dünyasının önemli isimleri, Fenerbahçe'nin sezon başında izlediği politikanın, sezon ortasına doğru değiştiğini belirtirken, kağıt üzerinde haftalar öncesinden şampiyonluğu ilan etmesi beklenen takımın bitime 2 hafta kala 6 puan geride kalmasını eleştirdi.

''HAYAL KIRIKLIĞINDA İKİ LİDER VAR''

Fenerbahçe'ye yakınlığı ile tanınan spor duayeni Şansal Büyüka da, Fenerbahçe'nin izlediği politikaların yanlışlığına dikkat çekerken ''Dünyada hangi işi yapıyor olursanız olun, başarı ya da başarısızlıkta fatura her zaman liderlere kesilir. Fenerbahçe'nin bu sezon yaşadığı hayal kırıklığında iki lider var. Birincisi; yönetimin başı olarak Başkan Aziz Yıldırım, diğeri takımın başı olarak teknik direktör Vitor Pereira... Gerisi ayrıntı... Fenerbahçe tarihinin en büyük parasını harcadı ama tarihinin en iyi takımını kuramadı. Son iki yılında çok ciddi düşüş yaşayan Diego'yu aldın, iki yıldır topa vurmadı. Çok uzun sakatlıklardan çıkan, İngiltere'de ciddi anlamda gözden düşen Van Persie'yi aldın, sezon bitti toparlanamadı'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Taraftarlar, Klasör Fotoğrafı Üzerinden Yönetimi Eleştiriyor

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Taraftarlar, Klasör Fotoğrafı Üzerinden Yönetimi Eleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Teke: Tellak 12 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP : ŞÖYLE ÖLDÜRDÜK BÖYLE DURDURDUK DİYEREK SAĞDA SOLDA SALUSLUK SATIYORSUNUZ IŞİD YADA PKK TERÖR ÖRGÜTLERİ EYLEMLERİNİ YAPMAKTAN GERİ KALMIYORLAR ÖRGÜT ÜYELERİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDEN BAHSEDİYORSUNUZ ORTALIK YERDE BİZİM KENDİ VATANDAŞLARIMIZIN CENAZELERİNDEN BAŞKA CENAZE GÖRMEK MÜMKÜN DEĞİL CENAZE CENAZE GETİRİYOR ARKASI KESİLMİYOR BIRAKIN MİLLETE MAVAL OKUMAYI ATIP TUTMAYI DA GERÇEK ANLAMDA NE YAPACAKSANIZ İVEDİ BİR ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET EDİN ŞAYET YARIN TÜRKİYE MİZ VE BİZLER İÇİN ÇOK GEÇ OLABİLİR... 3 3 Yanıtla

Advertisement