Fethi Yaşar: "Yenimahalle'de Eskişehir'de halk, bize oy veriyor da niye başka yerlerde vermiyor" - - Son Dakika
Güncel

Fethi Yaşar: "Yenimahalle'de Eskişehir'de halk, bize oy veriyor da niye başka yerlerde vermiyor" -

Fethi Yaşar: "Yenimahalle\'de Eskişehir\'de halk, bize oy veriyor da niye başka yerlerde vermiyor" -

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'de Eskişehir'de halk, bize oy veriyor da niye başka yerlerde vermiyor.

03.04.2014 16:39

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'de Eskişehir'de halk, bize oy veriyor da niye başka yerlerde vermiyor. Bunu siyaseten incelemeliler" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nde düzenlenen törende, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kenan Altıparmak'tan alan Yaşar, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Bütün oyunların bozulduğunu, bütün baskıların bir kenara bırakılıp halkın iradesiyle Yenimahalle'nin geleceğinin tayin edildiğini belirten Yaşar, "Buradan şu sonuç çıkıyor, biz ayrımcı olmayacağız, biz ötekileştirici olmayacağız, biz herkesi kucaklayacağız, 5 yılda yaptığım gibi herkesi kucaklayacağız. Karşı taraf yanlış yapıyorsa, onu tenkit ediyorsak biz onu yapmayacağız. Biz kamu kaynaklarına sahip çıkacağız. Omuz omuza, yürek yüreğe Yenimahalle halkı için çalışacağız. Yenimahalle'yi de Türkiye'yi de bu şekilde ancak sosyal demokratların, cumhuriyetçilerin eline geçirebiliriz" diye konuştu.

Yaşar, milletvekillerine seslenerek, "Tek şey Yenimahalle'yi Eskişehir'i masaya yatırmaları. Yenimahalle'de Eskişehir'de halk, bize oy veriyor da niye başka yerlerde vermiyor. Bunu siyaseten incelemeliler, bunu inceledikleri zaman Türkiye'nin her tarafında Cumhuriyet Halk Partisi başkanı olmaması için başka hiçbir sebep yok" ifadesini kullandı.

Yenimahalle'ye sevdalı olduğunu vurgulayan Yaşar, "Bize oy vermeyen komşunuz olabilir, katiyen onu itmeyeceksiniz, onu kazanmanın yolu onun gönlünü almaktan geçer" dedi.

Mazbata törenine, CHP Ankara Milletvekilleri Sinan Aygün ve Levent Gök de katıldı.

Öte yandan Belediye Meclisi üyeliğine seçilen Ankara'daki Gezi parkı odaklı olaylarda yaşamını yitiren Ethem Sarısülük'ün kardeşi İkrar Sarısülük de mazbatasını aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fethi Yaşar: 'Yenimahalle'de Eskişehir'de halk, bize oy veriyor da niye başka yerlerde vermiyor' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement