Fethiye'de Bademler Çiçek Açtı - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Bademler Çiçek Açtı

Fethiye\'de Bademler Çiçek Açtı

Türkiye ve Avrupa’nın pek çok ülkesinde karakış etkisini sürdürürken hava sıcaklığının 23 Derece olarak ölçüldüğü Muğla’nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz mahallesinde, bademler çiçek açtı.

05.02.2015 16:02

Türkiye ve Avrupa'nın pek çok ülkesinde karakış etkisini sürdürürken hava sıcaklığının 23 Derece olarak ölçüldüğü Muğla'nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz mahallesinde, bademler çiçek açtı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde bademler çiçek açtı. Türkiye'nin başta Doğu Anadolu olmak üzere Edirne'den Kars'a kadar büyük bir kesimini etkisi altına alan yağışlı ve soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşatırken Fethiye'de bademler çiçek açtı. Türkiye'nin ve Avrupa'nın pek çok kentinde karla mücadele çalışmaları devam ederken, güney illerinde bahar yüzünü gösterdi. Fethiye ölüdeniz de geçen yıllara oranla badem ağaçlarının daha erken çiçek açması görenleri şaşkına çevirdi. Fethiye'nin ölüdeniz Mahallesi'nde Özlem Sidekli " mahallemizde ve Fethiye'de şubat ayında bahar geldi. Hemen hemen bütün ağaçlar çiçek açtı. Eskiden daha geç açıyorlardı. Oldukça sıcak ve güzel günler yaşıyoruz" dedi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkileri, bir haftadır 20 derecenin altına düşmeyen hava sıcaklığının 22-23 derece civarında seyrettiğini söylediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Bademler Çiçek Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement