Fethiye'de Evde Eğitim Alan 8 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Evde Eğitim Alan 8 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Fethiye\'de Evde Eğitim Alan 8 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Fethiye’de 3 yıldır evde eğitim alan 9 yaşındaki engelli öğrenci Büşra Durgut, karnesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan’ın elinden aldı.

23.01.2015 14:54

Fethiye'de 3 yıldır evde eğitim alan 9 yaşındaki engelli öğrenci Büşra Durgut, karnesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan'ın elinden aldı.

Fethiye'de evde eğitim alan 8 öğrenci de bugün karne sevinci yaşayan öğrenciler arasındaydı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, Kaymakam Karslıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Zahit Engin ve sınıf öğretmeni Tursun Tuğba, evde bakım hizmeti alan 3.sınıf öğrencisi Büşra Durgut'un karnesini evinde teslim ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın evde eğitim hizmeti programından faydalanan ve Karnesini eğitim aldığı evinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan'dan alan başarılı öğrenci Büşra Durgut, ayrıca öğretmeninin karnesine yazdığı mesajı okudu.

Fethiye'de 8 öğrencinin evde eğitim aldığını söyleyen Hasan Doğan, evde eğitim alan öğrencilerin istedikleri zaman okula da gidebildiğini, engellilerin topluma kazandırılması için devletin güzel çalışmaları olduğunu anlattı. Hasan Doğan Büşra Durgut'un karnesinin oldukça güzel olduğunu belirterek "İnşallah gelecek dönem daha mutlu ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçiririz" dedi.

Durgut'un annesi Belgin Yağlı ise kızının 3 yıldan bu yana evde eğitim aldığını vurguladı.

Ailesinin de kızına büyük destek olduğunu kaydeden Yağlı, "Öğretmenimiz çocuğuma hem öğretmenlik hem arkadaşlık yapıyor. Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz çok ilgili, sürekli irtibat halindeyiz ve çocuğumun eğitimi için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Doğan, daha sonra başarılı öğrenciye kitap hediye etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Evde Eğitim Alan 8 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement