Fethiye Muğla Valisi Amir Çiçek'den Mobese Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Fethiye Muğla Valisi Amir Çiçek'den Mobese Müjdesi

Fethiye Muğla Valisi Amir Çiçek\'den Mobese Müjdesi

Muğla Valisi Amir Çiçek'den MOBESE müjdesi Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gelen Muğla Valisi Amir Çiçek, yapımı devam eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.

03.07.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Valisi Amir Çiçek'den MOBESE müjdesi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gelen Muğla Valisi Amir Çiçek, yapımı devam eden Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Çiçek, ilçede kurulacak güvenlik amaçlı MOBESE sisteminin de müjdesini verdi.

Fethiye'nin Pazaryeri Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni emniyet müdürlüğü binasına gelen Muğla Valisi Amir Çiçek'e Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da eşlik etti. Çalışmalar ve binanın yapısı hakkında Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık'tan bilgi alan Çiçek, 2 katlı binayı adım adım gezdi. Nezarethane ve sorgu odalarında incelemeler yapan Çiçek, gözaltında tutulacak şüphelilere sağlanacak koşulların Avrupa standartlarında olmasını istedi.

Mevcut binanın Fethiye için yetersiz kaldığını anlatan Amir Çiçek, Fethiye Polis Merkezi dışındaki tüm birimlerin bu binada toplanacağını söyledi. Vatandaşların emniyet hizmetlerini rahatlıkla alabileceği modern bir binaya kavuşacağını belirten Çiçek, 'Yüklenici firma önümüzdeki aydan itibaren binayı bize teslim edeceğini söylüyor. Fethiye'nin huzurlu ve güvenlik bir şehir olması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz" dedi.

FETHİYE GÜVENLİK KAMERALARIYLA İZLECEK

Şehir merkezinin 16 kamera ile izleneceği MOBESE sistemi ihalesinin yapıldığını sözlerine ekleyen Çiçek,

'MOBESE ihalesi yapıldı. Sözleşmeyi dün imzaladım. 10 ay içerisinde sistem kurulacak. Böylece güvenlik açısından teknoloji Fethiye'ye gelmiş olacak. İnsanlarımız kendilerini daha güvende ve huzurlu hissedecek" diye konuştu. Çiçek incelemelerinin ardından ziyaretlerine devam etmek üzere binadan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye Muğla Valisi Amir Çiçek'den Mobese Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement