Fethiyespor'un Antrenman Sahasındaki İnşaat Çalışması - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor'un Antrenman Sahasındaki İnşaat Çalışması

Fethiyespor Belediye Başkanı Behçet Saatçi, antreman yapılan sahadaki inşaat çalışmasıyla ilgili konuştu.

19.02.2014 14:02  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye spor'un antrenman yaptığı sahada Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen inşaat çalışmasıyla ilgili, belediyeden bu yerin yapımıyla ilgili alınan bir ruhsat olmadığını iddia etti.

Saatcı, Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ile inşaat alanında inceleme yaptı. Behçet Saatcı, gazetecilere, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün Fethiyespor'un antrenman sahasına gençlik merkezi yapma faaliyetiyle ilgili yetkili makamlara yanlış bilgi verildiği kanaatinde olduğunu dile getirdi.

Saatcı, belediye ekiplerinin yapılan çalışmayla ilgili "kaçak inşaat zaptı" tuttuğunu, inşaatla ilgili normal sürecin de başlatıldığını ifade etti. Yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını vurgulayan Saatcı, "Fethiye Belediyesinden bu yerin yapımıyla ilgili alınmış bir ruhsat yok. Dosya müracaatı var. Yasa gereği biz bunu Koruma Genel Müdürlüğüne göndermek zorundayız. Oradan onay gelecek, daha sonra biz değerlendireceğiz ve ruhsatını vereceğiz. Ondan sonra buraya inşaat yapılırsa yapılacak. İşin resmi boyutu bu şekilde" diye konuştu.

Fethiyespor'un sıkıntılarını aşıp, iyi günlere gittiği bir dönemde buraya gençlik merkezi yapımına başlanmasının yanlış olduğunu savunan Saatcı, şunları söyledi:

"Bu anlamda bizlere sorulup bir değerlendirme yapılsaydı, gençlik merkezi yapılacak yerin yeni okullar bölgesi ve spor kompleksini taşıyacak olduğumuz Değirmenbaşı mevkisi olduğunu belirtirdik. Burası bizim çocuklarımızın, gençlerimizin zaman zaman da A takımı ve profesyonel takımımızın antrenman yaptığı yerdi. Fethiye Belediyesi olarak yapılan işin yanlışlığını ve bunun düzeltilmesi gerektiğini, hatadan dönmenin de bir fazilet olduğunu ifade ediyorum."

Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk de takım olarak mağdur olduklarını dile getirerek, kendilerine en azından bir alan tahsis edilmesi gerektiğini ifade etti.

"Konuyla ilgili Valilik açıklama yapacak"

Öte yandan, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bekir Çeker de AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Gençlik için, içinde spor salonu olan bir gençlik merkezini Fethiye'ye kazandırmak istedik. Ama bu yanlış lanse edilmeye çalışıldı. Bundan sonraki süreçle ilgili Muğla Valiliği bir açıklama yapacak" dedi.

Fethiyespor\'un Antrenman Sahasındaki İnşaat Çalışması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fethiyespor'un Antrenman Sahasındaki İnşaat Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement