Fetö'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yürüyüş görüntüleri Alandan genel, detay görüntüler Vali Ahmet Okur'un konuşması Aziz Karagöz ve Safiye Ayan ile röportaj Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla belediye önünde toplandı.

28.07.2016 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yürüyüş görüntüleri

Alandan genel, detay görüntüler

Vali Ahmet Okur'un konuşması

Aziz Karagöz ve Safiye Ayan ile röportaj Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla belediye önünde toplandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları ile 150 metre uzunluğundaki Türk bayrağını taşıyan grup, mehteran takımı eşliğinde İsmet Paşa Caddesi'nden geçerek kent meydanına kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından mehter takımı tarafından gösteri sunuldu.

Okur, etkinlikte yaptığı konuşmada, Uşaklıların 15 Temmuz akşamından bu yana nöbet tutarak milli iradeye sahip çıktığını ifade etti.

Milletin, sokaklara çıkarak hain planları bozduğunu vurgulayan Okur, "Bu millet kendi kaderini kendi çizdi. Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar biz bu meydanlardayız, terk etmeyeceğiz." dedi.

Cahan ise tüm Türkiye'de olduğu gibi FETÖ'yü Uşak'ta barındırmayacaklarını dile getirdi.

Nöbet tutan vatandaşlardan çiçekçi Aziz Karagöz, ülkeye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bayrağa sahip çıkmak için sabahlara kadar meydanlarda olduklarını belirtti.

Allah'tan, vatan hainlerine fırsat vermemesini dileyen Karagöz, "Allah, birlik beraberliğimizi bozmasın. İnsan şu topluluğu görünce gurur duyuyor. İnsanlarımız hassas davrandılar. Meydanlarda bulunmayanları da buraya, vatanımıza sahip çıkmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Safiye Ayan da darbe girişiminde bulunanlara tepki gösterdi.

Meydanı terk etmeyeceklerini söyleyen Ayan, şunları kaydetti:

" Türkiye Cumhuriyeti'nin ekmeğini yiyen, devletin silahını halkına yönelten alçaklara, şerefsizlere tepki göstermek için meydandayım. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. O şimdiye kadar bize sahip çıktı, şimdi de biz ona sahip çıkıyoruz. O benim irademle seçildi. İrademin elimden alınmasını istemiyorum. Vatanımın parçalanmasını istemiyorum, onun için buradayım. Bu meydan, 15 Temmuz'dan bu yana hiç boş kalmadı. Vatandaşlarımız çok duyarlı, hepsine teşekkür ediyorum. Vatanımızı savunmak adına, Cumhurbaşkanımız 'bırakın' diyene kadar nöbeti bırakmayacağız."

Fetö\'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement