Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Amasya'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetine" devam ediyor.

20.07.2016 22:56

Amasya'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetine" devam ediyor.

Yavuz Selim Meydanı'nda toplanan vatandaşlara, Amasya'da yaşayan Iraklı sığınmacılar da destek verdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla meydana gelen sığınmacılar, Türkiye'deki demokrasi nöbetine destek verdiklerini ifade etti.

Iraklı mülteci Ömer Casim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailesiyle beraber demokrasi nöbetinde olduklarını söyledi.

Türkiye'de yaşadıklarını ve Türkiye'deki demokrasiye sahip çıktıklarını anlatan Casim, "Biz bu meydana 'Türkiye Irak'a dönmesin, Türkiye demokratik bir ülke olarak kalsın' diye geldik. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın sonuna kadar destekliyoruz." dedi.

Ülkelerinde çok acılar çektiklerini ve bir daha bu acıları yaşamak istemediklerini aktaran Casim, "Türkiye gerçekten yaşanacak, cennet gibi bir ülke. Türkiye'de vatandaşlar ülkelerine ve demokrasiye sahip çıkıyor. Biz de bu topraklarda yaşadığımız için onları destekliyoruz. Ailemizle sabaha kadar burdayız, Allah bizim yaşadığımız acıları kimseye yaşatmasın. Biz demokrasi istiyoruz ve demokrasiye sahip çıkıyoruz. Allah kötülere fırsat vermesin ve inananların yanında olsun. Bütün Türk halkını verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Vatandaşların meydanda demokrasi nöbeti devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement