Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

25.07.2016 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Belediye binası önünde bir araya gelen yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle, "FETÖ'ye idam", "Dik dur, eğilme, Hakkari seninle", "Hakkari burada, FETÖ nerede", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kadir Kalaycı, Binbaşı Timur Konuk ve İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tomar'ın katıldığı demokrasi nöbetinde vatandaşlara seslenen Kaymakam Mehmet Mut, demokrasi nöbetinin birlik, beraberlik ve kardeşliğin aynı bayrak altında olmasının güzel bir örneği olduğunu belirterek, vatandaşlar sayesinde hain ve insafsızca birlik ve beraberliğe yeltenenlerin bertaraf edildiğini söyledi.

Darbecilere karşı halkın gösterdiği direnişin hayırlara vesile olduğunu kaydeden Kaymakam Mut, devletin ve kurumların içine sızan hainlerin temizlenmesi gerektiğini belirtti.

OHAL kararına dikkati çeken Mut, şöyle devam etti:

"Devletimizin üç aylık OHAL kararıyla hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın ki FETÖ'cülerin hepsi temizlenecek. Şuan ilimizdeki tüm kamu ve kuruluşları, şanlı ordumuz, Valimiz ve şahsımın koordinasyon ve kontrolü altındadır. Hiçbir otorite boşluğu mevcut değildir. FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle mülki, adli ve askeri birimlerimiz, etkin ve koordineli bir şekilde mücadeleye devam etmektedir. Bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bundan hiçbir vatandaşımın şüphesi olmasın. Bu güzel tabloyu bize yaşatan bu güzel ilçeye uzaktan, yakından, köylerimizden, ilçe merkezimizden gelerek teşrif eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından çarşı merkezine yürüyen vatandaşlar, darbe girişimi sırasında şehit düşen güvenlik güçleri ve vatandaşlar için dua ettikten sonra dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement