Fettah Can Hayranlarıyla Demirpark AVM'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Fettah Can Hayranlarıyla Demirpark AVM'de Buluştu

Fettah Can Hayranlarıyla Demirpark AVM\'de Buluştu

Fettah Can, DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 18 Aralık Çarşamba günü söyleşi ve imza gününde sevenleriyle buluştu.

19.12.2013 10:36  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fettah Can 2010 yılının Temmuz ayında Hazine isimli ilk albümünü çıkardı. 2011 yılının Mayıs ayında Sana Affetmek Yakışır isimli teklisini çıkaran Fettah Can, Kasım 2011'de Boş Bardak isimli teklisini piyasaya sürdü. Besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün beğenilen isimlerinden Fettah Can Müzik alanında daha etkili işler yapabilmek adına İstanbul'a yerleşerek ilk olarak Emel Müftüoğlu'na verdiği Ara Ara isimli şarkısıyla ses getirdi. Bu güne kadar Işın Karaca, Hande Yener, Gülben Ergen, Levent Yüksel, Zeynep Casalini, Demet Akalın, Murat Boz gibi sanatçılara birçok beste verip dinleyenlerden tam not alıp beğeni kazanan ve birçok ödülün de sahibi olan Fettah Can DemirPark AVM de müzik sevenlerle bir araya geldi.

DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde yeni yılda da sanatçı ve yazarlarla imza günleri düzenlemeye devam edecektir. Gözünüzü Demirpark AVM' den buradan ayırmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fettah Can Hayranlarıyla Demirpark AVM'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement