Fidanlar Toprakla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Fidanlar Toprakla Buluştu

Fidanlar Toprakla Buluştu

Dünya Ormancılık Haftası Etkinlikleri Kapsamında Mucur- Tataryeğenağa Köyünde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.

28.03.2011 13:52

Tataryeğenağa köyünde 26 Mart 2011 Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirilen fidan dikimine Valimiz Sayın Mehmet Ufuk ERDEN, Kırşehir Milletvekili Mikail ARSLAN, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Osman UÇAR, Kırşehir Belediye Başkan Vekili Veli ŞAHİN, Mucur Kaymakamı Arif YALÇIN, Mucur İlçe Jandarma Komutanı Yücel ARDAHANLIOĞLU, Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş AYDOĞAN, Meteoroloji Bölge Müdürü Ahmet Faruk ŞANLI, İl Çevre ve Orman Müdürü Reşat KARACA, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İl Çevre ve Orman Müdürü Reşat KARACA'nın alan hakkında bilgi vermesinin ardından bir konuşma yapan Milletvekili Mikail ARSLAN "Kırşehir'de yapılan ağaçlandırma çalışmalarını değerlendirmek amacıyla Çevre ve Orman Bakanı Sayın Veysel EROĞLU'nu Kırşehir'e davet ettiklerini" söyledi.

Konuşmasında ağaçlandırmanın önemine değinen Valimiz Sayın Mehmet Ufuk ERDEN'de, "İlimizde % 5 civarında olan ormanlık alanların arttırılması için çalışmalar yürüttüklerini ve Tataryeğenağa köyünde 1.100 dönümlük alanda 224 bin fidanın toprakla buluşacağını" söyledi.

Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi. Program vatandaşlara fidan dağıtımı ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fidanlar Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement