Fidye İçin Kaçırılan Suriyeli Çocuklar Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Fidye İçin Kaçırılan Suriyeli Çocuklar Kurtarıldı

Fidye İçin Kaçırılan Suriyeli Çocuklar Kurtarıldı

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve barındıkları Kilis'te fidye için kaçırılan 2 çocuk operasyonla kurtarıldı.

12.12.2014 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve barındıkları Kilis'te fidye için kaçırılan 2 çocuk operasyonla kurtarıldı. Ailelerden fidye istediği iddiasıyla gözaltına alınan 3'ü Suriye uyruklu 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Kilis'te kalan Suriyeli ailelerin, çocukları M.A. ve S.A.'nın fidye karşılığında kaçırıldığı ihbarları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. M.S.'yi kaçırmaya teşebbüs ettiği öne sürülen Suriye uyruklu A.H., A.S. ve M.M. ile Türk vatandaşı M.D. gözaltına alındı. Ekipler, şüphelilerin yanında çok sayıda cep telefonu, kelepçe, takma sakal, polis giysileri, şok cihazı ve biber gazı ile tabanca da ele geçirdi. Emniyette sorgulanan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda polis, Suriye uyruklu çocuklar M.A. ve S.A.'yı operasyonla kurtardı. Suriyeli çocuklar ailelerine teslim edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Polis, kimliği belirlenen 5 şüphelinin de yakalanması için de çalışma başlattı. - Kilis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fidye İçin Kaçırılan Suriyeli Çocuklar Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement