Filenin Sultanlarına Yeni Co-sponsor Desteği - Son Dakika
Spor

Filenin Sultanlarına Yeni Co-sponsor Desteği

Filenin Sultanlarına Yeni Co-sponsor Desteği

A Milli Bayan Voleybol Takımı, P&G’nin Orkid markası ile co-sponsorluk anlaşması imzaladı.

17.09.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Bayan Voleybol Takımı, P&G'nin Orkid markası ile co-sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Avrupa Şampiyonası'nda final oynamak ve Rio Olimpiyatları'nda madalya kazanmak istediklerini söyledi.

A Milli Bayan Voleybol Takımı, yeni dönemde P&G'nin Orkid markasıyla 3 yıllık co-sponsorluk anlaşması imzaladı. Beşiktaş'ta bulunan bir otel de gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ve Bayan Milli Voleybol Takımı katıldı.

"AVRUPA İKİNCİLİĞİNDEN SONRA BÜYÜME İVMESİ ÇOK ÖNEMLİ"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Türk voleybolunun kırılma noktalarına ve dinamiklerine geriye dönük baktığınızda 2003 yılında Ankara'da ev sahibi olduğumuz Avrupa Şampiyonası'nda kazandığımız Avrupa ikinciliğinden sonraki büyüme ivmesi çok önemli bir gelişmedir. İletişim ve Türk voleybolu içine giren finansal desteklerle bugünlere kadar geldik" diye konuştu.

"RIO OLİMPİYATLARI'NDA MADALYA ALMAK İSTİYORUZ"

Türk voleybolu olarak çok önemli bir periyoda girdiklerini ifade eden Mutlugil, "Bu ayın sonunda Belçika ve Hollanda'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası bizim için birinci öncelikli hedeflerimizden bir tanesi. Bu şampiyonada final oynamak istiyoruz. Arkasından Ocak ayında 2016 Rio Olimpiyatları için Ankara'da kendi evimizde olimpiyat elemesi oynayacağız. Ankara'daki turnuvamızda hedefimiz birinci olmak. Birinci olan direkt kıta elemesi şampiyonu olarak olimpiyatlara katılıyor. İkinci veya üçüncü olduğumuz takdirde de dünya kıta elemesine katılarak, Rio Olimpiyatları'na katılmak istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz olimpiyat madalyasına sahip olmak. Bunu yapacak gücümüz olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

KIRDAR: "GÖREVİMİZİN FARKINDAYIZ"

Takım kaptanı Gözde Kırdar ise, "2003'te ablalarımıza uğurlu gelmişlerdir. İnşallah bize de uğurlu gelecekler. Avrupa şampiyonasında en büyük hedefimiz madalyaya ulaşmak. Sonra da 2016 Rio Olimpatları'na el ele hep birlikte gidebiliriz. Biz görevimizin farkındayız. Ülkemizin geçtiği zor durumlarda alacağımız bir madalyanın halkımızı ne kadar güldürebileceğinin farkındayız. Sorumluluğumuzun da farkındayız. Biraz genç gözüken bir takım olabiliriz ama herkes bu başarıya aç. Çok da tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum. Bir an önce maçlarımızı oynayıp, inşallah o madalyayı ülkemize getiririz ve bu gururu herkese yaşatırız" dedi.

P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu da, "18 Eylül 2003'te Voleybol Milli Takımı ile Orkid'in ilk işbirliğini açıklamıştık. Bundan tam 12 yıl sonra yeni bir işbirliği dönemini açmak için burada bulunmaktan heyecanlıyım" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Filenin Sultanlarına Yeni Co-sponsor Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement