Filistinliler, Kayid'in Açlık Grevine Son Vermesini Kutladı - Son Dakika
Güncel

Filistinliler, Kayid'in Açlık Grevine Son Vermesini Kutladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Meçhul asker anıtında bir araya gelen Filistinlilerin dövizler taşıması FHKC siyasi büro üyesi Cemil Mezher ile röportaj Temsili hazırlanan hapiste zafer işareti yapan bir Filistinli Filistinli Bilal Kayid'in hapishanede 71 gün süren açlık grevinin ardından İsrail'in idari tutukluluk süresini sınırlandırmayı kabul etmesi Gazze'deki Filistinliler tarafından sevinçle karşılandı.

25.08.2016 17:52

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Meçhul asker anıtında bir araya gelen Filistinlilerin dövizler taşıması

FHKC siyasi büro üyesi Cemil Mezher ile röportaj

Temsili hazırlanan hapiste zafer işareti yapan bir Filistinli Filistinli Bilal Kayid'in hapishanede 71 gün süren açlık grevinin ardından İsrail'in idari tutukluluk süresini sınırlandırmayı kabul etmesi Gazze'deki Filistinliler tarafından sevinçle karşılandı.

İsrail'le varılan anlaşmayı "zafer" olarak nitelendiren Filistinliler, hem anlaşmayı hem Kayid'in açlık grevine son vermesini kutladı.

Kayid'in mensubu olduğu Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nin (FHKC) çağrısı üzerine Gazze'nin batısındaki meçhul asker anıtında bir araya gelen Filistinliler, "Kayid, İsrail'e karşı zafer kazandı", "Su ve tuz eşittir onur" yazılı pankartlar taşıdı.

FHKC siyasi büro üyesi Cemil Mezher gösteri sırasında yaptığı konuşmada, "Bilal Kayid'in İsrail hapishanesine karşı kazandığı zaferi kutlamak için buradayız." dedi.

Filistinliler, Kayid\'in Açlık Grevine Son Vermesini Kutladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Filistinliler, Kayid'in Açlık Grevine Son Vermesini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement