Finike Myo'da Dördüncü Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Finike Myo'da Dördüncü Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulunda 4.dönem mezuniyet töreni düzenlendi.

08.06.2013 16:11

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yarımcısı Muharrem Kılıç, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Göksel Akpınar, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Göksel Akpınar, törende yaptığı konuşmada, günümüzde toplumların gücünün eğitimli insanlara ölçüldüğünü söyledi. Akdeniz Üniversitesinin, dünya üniversiteleri arasında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Akpınar, 4 yıldan beri Finike Meslek Yüksekokulu olarak kendilerinin de bu konuda katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu da kendisinin okuma imkanı bulamadığını ancak okumak isteyen herkese elinden geldiğince yardımcı olduğunu söyledi.

Program konuşmaların ardından, ödül töreni, yaş kütüğüne dönem birincisinin plaket çakması, başarı belgeleri ve ödüllerin verilmesiyle sona erdi. Tören sonu Finike Meslek Yüksekokulundan mezun olan 300 öğrenci havaya kep fırlattı ve kendi aralarında eğlendi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Finike Myo'da Dördüncü Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement