Fırat'a Mahallebaşında Sevgi Seli... - Son Dakika
Yerel

Fırat'a Mahallebaşında Sevgi Seli...

Fırat\'a Mahallebaşında Sevgi Seli...

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret edip destek istemeye devam ediyor.

18.05.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret edip destek istemeye devam ediyor. Mahallebaşı semtinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Partili aday destek isteyerek sorunların çözümü içinde çalıştıklarını belirtti.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarını şehir merkezinde sürdürdü. Fırat, ilk olarak Mahallebaşı semtinde kurulan pazarı ziyaret etti ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözülmesi için gerekenin yapılacağını söyledi. Fırat daha sonra Mahallebaşındaki Ak Parti seçim bürosunu ziyaret etti. Mahallebaşındaki esnafı ziyaret eden Fırat, esnafın sorunlarını dinledi. Ak Partili aday bazı ailelere taziye ziyaretinde de bulundu.

Fırat daha sonra Erzincankapı'da esnafı ziyaret ederek isteklerini sordu. Fırat akşam saatlerinde Havuzbaşı'ndaki Ak Parti seçim TIR'ını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Fırat, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığına da ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fırat, Ak Parti Hüseyin Avni Ulaş mahallesi temsilciliğinde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Fırat, sorunların çözümü içinde takipçi olacağını ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fırat'a Mahallebaşında Sevgi Seli... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement