Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Edremit'te Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Edremit'te Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Edremit\'te Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İzmir’de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı.

22.02.2015 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Edremit Ülkü Ocakları üyeleri, Bekir Efendi Camii'nde gıyabi cenaze namazı kıldılar. Grup daha sonra Adnan Menderes Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar sloganlar atarak yürüdü. Polis tarafından geniş güvenlik önlemlerinin alındığı eylemde Cumhuriyet Meydanı'nda and içen ülkücüler, yine sloganlar atarak Ülkü Ocakları önüne geçtiler. Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Halil Görmen tarafından yapılan açıklamada, "Çözüm adı verilen ihanet süreci bu defa etkisini ege üniversitesinde göstermiştir. Üniversite kampüslerini terör örgütleri kamplarına çeviren eli kanlı teröristler söz konusu üniversiteyi, adeta saldırı üssü gibi kullanmaya başlamıştır. Üç gündür kampüste kargaşa çıkartan kanı bozuk hainler ülkücü gençlere saldırarak Fırat kardeşimizi bıçaklı saldırı sonucu yaralamıştır. Uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanan ülküdaşımız, bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu kan kaybından şehit düşmüştür. Analar ağlamasın sloganıyla başlatılan bu süreç çözümün değil, yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur. Bu süreçte bölücüler karlı çıkmış, başta İmranlı'daki bebek katili olmak üzere teröristler adeta masumlaştırılmıştır. Hukuk çiğnenmiş, adalet sarsılmıştır. Bu süreçte yüz bulan şeref yoksulu bölücüler Milliyetçi Ülkücü gençleri hedef almaktadır. Türk milleti, bu elim hadisenin acısını içine atmayacaktır. Hesabı kanlı ellerden ve ortaklarından sorulacaktır" dedi.

Basın açıklamasının ardından ocak binasında Mevlid'i Şerif okutuldu. Emniyet ekipleri, eylem sırasında çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fırat Yılmaz Çakıroğlu İçin Edremit'te Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement