Geçen Hafta İntihar Eden Vali Yardımcısı Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Geçen Hafta İntihar Eden Vali Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Geçen Hafta İntihar Eden Vali Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Geçen hafta makam odasında tabancayla başına ateş ederek ağır yaralanan Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

24.05.2016 14:42  Güncelleme: 15:01

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı 48 yaşındaki Ferhat Kurtoğlu, geçen hafta makam odasında tabancayla başına ateş ederek intihara kalkışmıştı. Bugün ise Kurtoğlu'ndan acı haber geldi. Vali Yardımcısı bir haftadır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MAKAM ODASINDA KAFASINA SIKTI

Olay, 17 Mayıs Salı günü saat 13.40 sıralarında Trabzon Bulvarı üzerindeki Kahramanmaraş Valiliği'nde meydana geldi. Çadır kentten de sorumlu olan Vali Yardımcısı 48 yaşındaki Ferhat Kurtoğlu, makam odasında tabancayla başına ateş etti.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Silah sesini duyanların kanlar içerisinde bulduğu Kurtoğlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

Hastaneye getirildiği sırada kalbinin durduğu belirtilen Kurtoğlu'nun, müdahaleyle hayata döndürüldüğü ancak beyninde ağır hasar oluştuğu ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Geçen Hafta İntihar Eden Vali Yardımcısı Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ANTALYA AKSEKILI: Bu ulkede 2002 ye gelene kadar koalisyonlarda dahil emniyet amiri ve hatta vali yardimcisini intihara goturecek yonetimler hic sergilenmedi, demekki intiharlar bu seviyelere ciktiysa bu iktidarin dayatmaci dikta ve baskici yonetimi bir an once birakip gitmesi gerekir 15 7 Yanıtla
  • aykut: Allah bilir ne derdi vardı.Allah rahmet etsin 17 4 Yanıtla
  • miço: Allah rahmet eylesin haksızlıklara dayanamamıştır kesin. 9 3 Yanıtla

Advertisement