Foça'da Ben de Fırçalıyorum Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Foça'da Ben de Fırçalıyorum Kampanyası Başlatıldı

Foça ilçesinde, "Bende Fırçalıyorum" kampanyasında kapsamında diş macunu ve fırça dağıtıldı

03.02.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Birliği Kurumu tarafından"Ben de Fırçalıyorum!" sloganıyla diş fırçalamanın öneminin, doğru fırçalama tekniklerinin anlatıldığı bir kampanya başlatıldı.

Bu amaçla 02.02.2015 tarihinde Ağız Diş Sağlığı Polikliniği önünde; Hastane Başhekimi Uz.Dr. Ali Fuat YALVAÇ, Başhekim Yardımcısı Dt. Ahmet YANGÖZ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nutiye BESLER, İdari ve Mali İşler Müdürü Mümtaz DÖĞER, vatandaşlar ve hastalar bir araya geldi. İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından tahsis edilen 1650 adet diş macunu ve fırçalarının ilk kısmı; öncelikli olarak maddi gücü yeterli olmayan, oral hijyen eğitimine ihtiyacı olduğu görülen vatandaş ve çocuklara bedelsiz olarak dağıtıldı. Kalan kısmının ise, program dahilinde köylere ve Foça Tarım Açık Cezaevi'ne dağıtımları yapıldı.

Hastane Başhekimi Uz.Dr. Ali Fuat YALVAÇ yaptığı açıklamada "Diş Fırçalama Kampanyası'nda çocuk ve gençlerimiz başta olmak üzere halkımızın; ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, doğru alışkanlıklar kazandırılması hedeflenmiştir." dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça'da Ben de Fırçalıyorum Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement