Ford Otosan'a İş Sağlığı ve Güvenliğinde 3 Ödül - Son Dakika
Yerel

Ford Otosan'a İş Sağlığı ve Güvenliğinde 3 Ödül

Ford Otosan\'a İş Sağlığı ve Güvenliğinde 3 Ödül

Ford Otosan, Ford Motor Company’nin geleneksel İş Sağlığı Güvenliği Ödül organizasyonu “President Health and Safety Award (PHSA)” tarafından üç ayrı dalda ödüllendirdi.

25.05.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ford Otosan, Ford Motor Company'nin geleneksel İş Sağlığı Güvenliği Ödül organizasyonu "President Health and Safety Award (PHSA)" tarafından üç ayrı dalda ödüllendirdi.

Vehbi Koç Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde düzenlenen törende; Global Birincilik Avrupa Birinciliği ve Hayat Kurtarma ödülleri sahiplerine takdim edildi. Törene Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yücel Yücel, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş ve Ford Otosan yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Törenin açılış konuşmasında söz alan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, "Bu sene gerçekten bizim için özel. Proje sadece Avrupa'da değil, dünyadaki bütün Ford şirketleri içinde en çok takdir gören proje olarak kabul gördü" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Ford'un dünya çapındaki bir yarışmasında kazandığı ödüllerde başarı sahibi olan tüm işçi kardeşlerimi, bunlara destek olan fabrika yönetimini kutluyorum" şeklinde konuştu. Yeniköy fabrikası çalışanlarının, iş güvenliğine dikkat çekmek için çalışan çocuklarıyla çektiği film, Global Birincilik Ödülü'ne layık bulundu. Gölcük fabrikasında uygulanan "Enerji kontrolü – Güç kilitleme (ECPL) eğitiminde Yeni Yaklaşım" çalışmaları ile Avrupa Birincilik Ödülü geldi. Ford işçilerinin servis aracıyla işe gelirken rastladıkları trafik kazasına müdahaleleri ise Hayat Kurtarma Ödülü'nü getirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ford Otosan'a İş Sağlığı ve Güvenliğinde 3 Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement