Forumbox, Alışveriş Yaptıkça Kazandırıyor - Son Dakika
Yerel

Forumbox, Alışveriş Yaptıkça Kazandırıyor

Forumbox, Alışveriş Yaptıkça Kazandırıyor

Forum Bornova, alışveriş yaptıkça kazandıran ForumBox uygulamasıyla ziyaretçilerini sevindiriyor.

19.03.2016 10:06

Forum Bornova, alışveriş yaptıkça kazandıran ForumBox uygulamasıyla ziyaretçilerini sevindiriyor. Akıllı telefonlara indirilen uygulama ile Türkiye AVM sektöründe bir ilki hayata geçiren Forum Bornova, bünyesindeki 127 mağazada alışveriş yapan ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler kazandırıyor.

Forum Bornova, ForumBox uygulamasıyla Türkiye AVM sektöründe bir ilki hayata geçirdi. 2015 yılının Haziran ayından itibaren aktif olan uygulamada ziyaretçiler, ForumBox'ı akıllı telefonlarına indirerek kendilerine ait bir hesap oluşturuyor. Google Store ve Apple Store'dan ücretsiz olarak indirilen uygulama ile Forum Bornova ziyaretçileri, alışveriş merkezi bünyesindeki 127 mağazadan yaptıkları en az 25 TL ve üzeri her alışveriş karşılığında puan ve bunun sonuncunda da çeşitli hediyeler kazanıyor. Kısa bir süre önce faaliyete geçmesine rağmen 10 bin kullanıcıya ulaşan ForumBox'tan faydalanmak için sadece alışveriş yapmak gerekmiyor. Uygulama içerisindeki anketin doldurulması ve Forum Bornova'da check-in yapılması, arkadaş daveti gibi uygulamalar da puan kazandırıyor.

KART TAŞIMA DERDİ YOK

Forum Bornova'daki 127 mağazadan alışveriş yapan ziyaretçiler, en az 25 TL ve üzeri alışverişlerini akıllı telefonlarında yer alan uygulamaya giriyor, alışverişlerinden yüzde 2 ile yüzde 10 arasında puan kazanıyor. Daha sonra ForumBox masasına giderek sisteme girdiği alışveriş belgesini gösteriyor ve puanını aktif hale getiriyor. Puanlarına karşılık gelen ForumBox hediyesini anında alan ziyaretçiler, stoğu tükenen hediyeler yerine benzer hediyeler de kazanabiliyor. Kullanıcıları; dönemsel olarak hediye puanlarında yapılacak indirimler, bayram ve yılbaşı gibi özel günlerde artan puan oranları, fırsatlar ve avantajlarla dolu bir dünya bekliyor.

SADAKAT PROGRAMI

Uygulama hakkında bilgi veren Forum Bornova Alışveriş Merkezi Müdürü Doğan Alpan, "ForumBox, misafir memnuniyeti üzerine kurulu bir sadakat uygulaması. Ziyaretçilerimizi daha mutlu edebilmek ve yeni misafirler kazanabilmek adına kurgulanan bu aplikasyon hem Android'de hem de IOS üzerinden çalışıyor. Forum Bornova'ya gelip alışveriş yapan misafirlerimize, yaptıkları alışverişler karşılığında bu aplikasyonu kullanarak hediyeler vermekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

DAHA MUTLU MİSAFİRLER

Ziyaretçilerden aldıkları tepkilerin çok olumlu olduğunu belirten Alpan, "Uygulama günden güne kartopu gibi büyüyor. Biraz daha kendimizi yenilemek istedik ve aplikasyonumuzu revize ettik. Biz de bu uygulama ile misafirlerimizi daha iyi tanıyabiliyoruz. Misafirlerimizin profilini öğreniyoruz. Rakiplerimiz ile kendimizi mukayese etme şansını yakalıyoruz. Daha mutlu misafir portföyünün oluşması için kendi eksikliklerimizi de görmüş oluyoruz" diye konuştu.

HEDİYE SEÇENEĞİ

ForumBox'tan kazanılan hediyeler hakkında da bilgi veren Alpan, şöyle devam etti: "Forum Bornova'ya gelen ailedeki her bireyin ihtiyacını karşılayabilecek hediyelerimiz var. Çocukların hoşuna gidebilecek oyuncak veya el becerilerini geliştiren hediye de var, küçük ev aleti, sinema bileti, elektronik ürünler, benzin gibi hediyeler de var."

4 BİNE YAKIN HEDİYE VERİLDİ

Hem IOS'ta hem Android'te kullanılabilen mobil bir sadakat programı oluşturmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Alpan, şöyle konuştu: "Böyle bir aplikasyon herhangi bir AVM tarafından kullanılmıyor. Bir gömleğe ihtiyacınız var ve Forum Bornova'ya gelerek alışverişinizi yaptınız. Aslında bu alışveriş sonucunda AVM'den bir beklentiniz olmaz. Bunun karşılığında AVM size hediye veya hediye kazanma şansı veriyorsa burada mutlu olmayacak bir birey olacağını düşünmüyorum. Haziran 2015'ten bu yana 4 bine yakın hediye verildi. 100 binden fazla işlem gerçekleşti. Uygulamayı indirme sayısı ise 10 bine ulaştı." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forumbox, Alışveriş Yaptıkça Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement