Freezone Konserleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Freezone Konserleri Devam Ediyor

Vodafone Freezone Konserleri, İzmir, Ankara ve Bursa ile sürüyor.

25.11.2014 18:12

Vodafone Freezone Konserleri, İzmir, Ankara ve Bursa ile sürüyor.

Vodafone açıklamasına göre, "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirilen Vodafone FreeZone, gençleri FreeZone Konserleri'nde ağırlamaya devam ediyor.

Vodafone Freezone Konserleri, Teoman ve Athena ile kasım ve aralık aylarında İzmir, Ankara ve Bursa'da devam edecek. Konser tarihleri ve FreeZonelulara özel avantajlar hakkında bilgi almak isteyenlerin "Biletix.com" ve "VodafoneFreezone.com"u ziyaret etmeleri yeterli olacak. Gençlere konserlerde türlü sürprizler, hediyeler ve sanatçılarla tanışma şansı sunulacak. Satışları Biletix'de devam eden konserin biletlerine FreeZone'lular özel avantajlarla sahip olabilecek.

Vodafone FreeZone Konserleri kapsamında, Ankara Jolly Joker'de yarın Athena'nın, 27 Kasım Perşembe günü de Teoman'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Konserler, Bursa Suare'de 28 Kasım Cuma günü Athena'nın, 6 Aralık Cumartesi günüde Teoman'ın katılımıyla, 29 Kasım Cumartesi günü ise Athena ve Teoman'ın ortak katılımıyla İzmir Arena'da gerekleştirilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Freezone Konserleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement