Fuat Köktaş "Kardeşlik Kahvaltısı"Na Katıldı - Son Dakika
Yerel

Fuat Köktaş "Kardeşlik Kahvaltısı"Na Katıldı

Fuat Köktaş "Kardeşlik Kahvaltısı"Na Katıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Semerkand Vakfı tarafından gerçekleştirilen "Kardeşlik Kahvatısı"na katıldı.

10.05.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Semerkand Vakfı tarafından gerçekleştirilen "Kardeşlik Kahvatısı"na katıldı.

Samsun Semerkand Vakfı tarafından vakıf binasında düzenlenen "Kardeşlik Kahvaltısı" adlı programa AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tozlu ve çok sayıda vakıf üyesi katıldı.

Semerkand Vakfı' nın zenginliklerini, başarılarını bildiklerini yakından takip ettiklerini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ise,"Hayra adanmış ümmetin bu mirasının devamı için kurulmuş olan Semerkand Vakfı'nın, tarih boyunca İslam coğrafyasında, doğudan batıya, kuzeyden güneye İslam dünyasına bilinen veya bilinmeyen isimlerle hizmet etmiş Ehl-i beyt ruhunun bir şubesi olduğunu biliyoruz.

Semerkand Vakfı' nın zenginliklerini, başarılarını yakından takip ediyoruz. Yapmış olduğu çalışmalar hamd olsun Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında halka halka artmakta olduğunu görüyoruz. İnsanları topluma kazandırmak için yapılan bu çalışmalarda, bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleştirilen "Kardeşlik kahvaltısı"nda vakıf yöneticilerimiz bizlerinde sizlerle beraber olmamızı arzu etti. Bizlerde, sizlerle beraber aynı atmosferde, aynı havayı paylaşmanın, birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere göstermiş olduğunuz İlgi, alaka ve misafirperverliğinizden ötürü vakıf yöneticilerimize ve sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fuat Köktaş 'Kardeşlik Kahvaltısı'Na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement