Futbol: Çanakkale 1. Amatör Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Çanakkale 1. Amatör Lig

Çanakkale 1. Amatör Ligde Lider Ezine Spor, Gökçeada Spor'u 3-2 yenerek liderliğini korudu.

31.01.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale 1. Amatör Ligde Lider Ezine Spor, Gökçeada Spor'u 3-2 yenerek liderliğini korudu.

Bayramiç Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakada, lider Ezine Spor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı müsabakayı Feyyaz, Yavuz ve İsmail'in kaydettiği gollerle 3-2 yenerek liderliğini sürdürdü.

Ezine Spor Teknik Sorumlusu Fadıl Kurt, maçın ardından yaptığı açıklamada, galibiyetten ve futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun ve mutlu olduğunu söyledi. Kurt, şöyle konuştu:

"Haftaya karşılaşacağımız ve en yakın takipçimiz olan Barbaros Spor müsabakası öncesinde zorlu Gökçeada Spor maçı bizim için mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Futbolcularım bunun bilincinde olarak mücadele ettiler. Özellikle ilk yarıda ve ikinci yarının bazı bölümlerinde biraz daha becerikli olabilseydik skor daha farklı bitebilirdi. Oyuncularımı galibiyetten ve ortaya koydukları oyundan dolayı kutluyorum. İnşallah önümüzdeki hafta zorlu Barbaros Spor deplasmanından da 3 puanla dönerek yolumuza devam edip sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Taraftaralarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları ve maç boyunca desteklerini hiç kesmedikleri için çok teşekkür ediyorum. Alınan galibiyette onlarında payı çok büyük."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Çanakkale 1. Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement