Messi'nin Olağanüstü Çalımları, Guardiola'yı Mest Etti - Son Dakika
Spor

Messi'nin Olağanüstü Çalımları, Guardiola'yı Mest Etti

Messi\'nin Olağanüstü Çalımları, Guardiola\'yı Mest Etti

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Manchester City'i 1-0 yenerek, çeyrek finale yükselirken Messi'nin klas çalımları Guardiola'nın ağzını açıkta bıraktı.

18.03.2015 23:52  Güncelleme: 12:15

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında İspanyol ekibi Barcelona, sahasında İngiliz temsilcisi Manchester City'i 1-0 yenerek, çeyrek finale yükselirken Messi'nin olağanüstü çalımları Guardiola'yı mest etti.

GUARDIOLA'DAN İLGİNÇ TEPKİ

City'li Miller'a enfes bacak arası çalımı atan Arjantinli yıldızın bu hareketine eski hocası Guardiola tribünde ilginç tepki verdi. Bayern Münih'in teknik patronu, Messi'nin çalımının ardından yüzünü kapayıp hayranlığını gizleyemedi. Milyonların ekran başında takip ettiği maçta bu enstantane dünya basını tarafından da yorumlanırken, "Pep, eski öğrencisini gıpta ederek izledi" denildi.

TEK GOL RAKITIC'TEN

Barcelona kentinde oynanan karşılaşmanın 31. dakikasında Messi'nin mükemmel pasıyla ceza sahasında buluşan Hırvat futbolcu Rakitiç takımını 1-0 öne geçirdi ve maç bu skorla bitti.



CITY, PENALTI KAÇIRDI

Bu arada, Manchester City'de Agüero 78. dakikada kazanılan penaltı atışından yararlanamadı. Barcelona kalecisi Ter Stegen penaltı vuruşunda, Arjantinli futbolcunun topunu kurtarmayı başardı.

İngiltere'de oynanan ilk maçı da Barcelona 2-1 kazanmıştı. Bu sonuçla UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki İngiliz takımları elenmiş oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Messi'nin Olağanüstü Çalımları, Guardiola'yı Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • messi: Video neden koymadınız ki messi nin çalımlarını fotoğraflamı anlatıyorsunuz çok komiksiniz 19 1 Yanıtla
  • mehmet: :) 2 0 Yanıtla

Advertisement