Futsal Turnuvası'nda Gol Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Futsal Turnuvası'nda Gol Yağmuru

Sapanca Belediyesi'nin düzenlediği ve ilçede bulunan orta orta okulların katıldığı Futsal Futbol Turnuvası, gollü maçlarla başladı.

15.03.2016 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplam 7 takımın, 4'lü ve 3'lü ilki gruba ayrıldığı turnuvanın ilk maçında Nazmiye Ömer Sözer Orta Okulu ile İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya geldi ve Nazmiye Ömer Sözer Orta Okulu Futsal Takımı rakibini 13- 3 gibi açık bir skorla yendi.

Turnuva başlangıç vuruşunu Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım ile yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer yaptı. Açılış maçından önce konulmalarını yapan Başkan Yılmazer ve Kaymakam Yıldırım, Sapanca ilçesinde spora yatırım yapma konusunda belediyenin fedakarlığına vurgu yaptılar. İlçede her sportif yatırımda Kaymakamlık ile Belediyenin koordineli bir şekilde konuya eğildiklerini ifade eden konuşmacılar, tüm okul takımlarına başarılar temenni ettiler.

Sapanca Belediyesi Minyatür Kale Futsal Futbol Turnuvası maçlarının oynandığı, İzmit Caddesi üzerindeki Sapanca Kapalı Spor Salonu, Sapanca belediyesi tarafından turnuvaya hummalı bir çalışmayla hazır hale getirildi.
Turnuvada oynanan ikinci maç ise Alaçam Ortaokulu ile Muazzez Sabri Gündoğar Orta Okulu arasında oynandı ve adeta Alaçam Orta Okulu' nun gol sağanağına sahne oldu. Alaçam Orta Okulu rakibini 21-4 gibi bir skorla gole boğdu. İkinci gün maçlarında ise Kemal Yener Orta Okulu Kemalettin Sami Paşa Orta Okulu'nu çekişmeli bir maçtan sonra 7-5 mağlup etti. Günün ikinci maçında ise Sinan Göksun Orta Okulu Muazzez Sabri Gündoğar Orta Okulu'nu ise yine açık bir farkla 15-2 mağlup etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Futsal Turnuvası'nda Gol Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement