Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz - Son Dakika
Yerel

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz

Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz

GAİB Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Ekonomi Bakanlığı Koordinatörlüğü’nde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğiyle “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri’nin başarıyla tamamlandığnı söyledi.

25.11.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAİB Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Ekonomi Bakanlığı Koordinatörlüğü'nde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğiyle "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri'nin başarıyla tamamlandığnı söyledi.

Çıkmaz, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğiyle gerçekleşen Dış Ticaret Bilgilendirme seminerlerine yoğun ilgi olduğunu ifade etti. Seminerlerin başarıyla tamamlandığını belirten Çıkmaz, önemli konuların ele alındığını kaydettiği seminerin ihracatçı firmalar için yararlı olduğunu ifade etti. Çıkmaz, hizmet içi eğitim niteliği taşıyan ve ihracat sektörüyle ilgili birçok konunun ele alındığı seminerlerin önümüzdeki dönemlerde de sürdürüleceğini de sözlerine ekledi. Başkan Çıkmaz seminerlerden ilkinin Malatya'da ardından Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta ihracatçılara yönelik verildiğini de anlatan Başkan Çıkmaz, "Seminerlere Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, Dış Ticaret Uzmanı Onur Tekyıldız, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, Dış Ticaret Uzmanı Hüseyin Aydın, Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü, Dış Ticaret Uzmanı Dr. Nazmi Tolga Tuncer ve Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, İhracatı Geliştirme Uzmanı Sedat Ürey tarafından katılımcılara İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları (Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY'nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim, Marka ve Tasarım Destekleri, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi), Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları ve İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim gibi konularda bilgi verildi.Üyelerimiz için faydalı olduğuna inandığımız bu tür etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecektir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaib Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement