Galatasaray'a 1 Maç Saha Kapatma Cezası Geliyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'a 1 Maç Saha Kapatma Cezası Geliyor

Volkan, Caner ve Meireles'e atılan pet bardaklar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen G.Saray'a 1 maç saha kapatma geliyor.

28.08.2014 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Eskişehir maçını seyircisiz oynarsa kaybı 1.5 milyon euro olacak. Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki küfür ve sahaya atılan yabancı maddeler Galatasaray’ı yakacak.

İKİ KULÜBE DE PARA CEZASI

Akşam'da yer alan habere göre; Bu sezon ekonomik faaliyetlerinde her adımını dikkatli atan iki kulüp, geliri Soma’ya bırakılan maçtan taraftarları yüzünden borçlu çıkacak. Küfürden iki kulübe de 100’er bin TL ceza gelecek. Sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle de iki kulüp cezaya çarptırılacak.

GALATASARAY İLE İLGİLİ RAPORLAR AĞIR

TFF temsilcileri Birtan Taşkınlar, Musa Erdoğan ve Levent Kalkan raporlarında “Galaatasaray tribünlerinden yoğun şekilde yabancı madde atıldı. Bu atılan cisimler oyunculara isabet etti ve oyunun durmasına sebebiyet verdi” diye yazdı.

PARA CEZASIYLA KURTULUR MU?

PFDK’nın Volkan’a atılan pet su bardakları nedeniyle oyun durduğu için Galatasaray’a vereceği 1 maçlık saha kapatma cezasının mali karşılığı 1.5 milyon euro. Cim Bom, Deloitte’un raporuna göre Arena’da maç günleri 4.2 milyon TL para kazanıyor.

BURSA MAÇINDA SAHA KAPANABİLİR

PFDK, suçlu bulursa, sezonu Bursa deplasmanında açacak olan Galatasaray, evindeki ilk resmi maç olan Eskişehir karşılaşmasında cezasını çekecek. Disiplin Talimatı’na göre G.Saray’ın Manisa’daki olaylardan ağır para cezasıyla kurtulma ihtimali de var.

Galatasaray\'a 1 Maç Saha Kapatma Cezası Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'a 1 Maç Saha Kapatma Cezası Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • MERT: ZATEN BU FENERASYON GALATASARAYA CEZA VERMEK İÇİN PUSUDA BEKLİYOR 32 31 Yanıtla
    hakan yakın: ahmaklığı bırakın fenerasyonmuş. maçı izlemedin sen herhalde ortada hiçbirşey yokken ortamı germeye çalışan galatasaray tribünleri vardı. at gözlüklerini çıkaralım artık. 0 0
  • hakan bektaş: aziz YILDIRIM demirören. SOĞUTTUNUZ MİLLETİ FUTBOLDAN !!! 33 24 Yanıtla
  • mert: yerdeki şişeyi taraftara atar gibi hareket çekerek , kasıklarını tutup taraftarı tahrik eden VOLKAN a ne ceza vereceksiniz merak ediyoruz. 33 23 Yanıtla
  • melo: galatasaray'a böyle ceza geldiyse , fener yandı o zaman ? 24 21 Yanıtla
  • mücahit: böyle traştan cezalarla şiddet önlenmez, körüklenir. 17 1 Yanıtla
  • sertacdemir: niee her lafınızdaa fener bahceeyii ağzınızaa alıosunuzz cekemiosanızz gidin anten takınn her şeyy ortadaa öncee şikee yapıorsunuzz dedinizz ozamn satmasaydınızz kendinizii bizdee şike yapmazdıkk neyin kafasınıı yaşıonuzz sizz yaa gecin bunlarıı her şeyii fenerdee bulmayınn evt volkan hatalıı ola bilirr ama volkan nekadarr hatalıysaa o pitbul melodaa onun kadarr hatalıı lütfenn yapmayın böylee herşeeyi fenerdee aramayınn arkadaşın dediğii gibii gözlüğünüzz varsaa cıkartın o gözlüklerii daha iyi görürsünüzz :D 1 1 Yanıtla

Advertisement