Galatasaray'dan Nihat Doğan'a İhraç Başvurusu - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Nihat Doğan'a İhraç Başvurusu

Galatasaray\'dan Nihat Doğan\'a İhraç Başvurusu

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

16.02.2015 11:33  Güncelleme: 13:46

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde evine gitmek için bindiği minibüste tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra Nihat Doğan'ın attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti tepki çekti.

İHRAÇ BAŞVURUSU

Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi. Tweet sonuncunda büyük tepki alan Nihat Doğan, Galatasaray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında. Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

RASİM OZAN, TOPU GALATASARAY'A ATMIŞTI

Rasim Ozan Kütahyalı, dün gece Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında attığı tweetten dolayı tüm Türkiye'den özür dileyen Nihat Doğan'a olan öfkesini şu sözlerle ifade ederek Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'a seslenmişti; "Sinirlerine hakim olamayan Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'a seslenerek şunları söyledi; " Nihat Doğan gibi sahte Galatasaraylıların üyeliğini iptal edeceksin Duygun Yarsuvat, maça da almayacaksın. Bunun bir bedeli"

HAMDİ YASAMAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, konuyla alakalı Milliyet'e açıklamada bulundu. Hamdi Yasaman, Nevzat Dindar'a yaptığı açıklamada; Özgecan için çok üzgün olduklarını belirterek, Nihat Doğan'ın yazdıklarını doğru bulmadıklarını dile getirdi. Galatasaray'da yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu konunun konuşulacağını ifade eden Hamdi Yasaman, "Galatasaray camiasından Nihat Doğan'a karşı bir reaksiyon var, bunu biz de görüyoruz" dedi.

"ÖNCE TOPLANMAMIZ VAR"

Yasaman, Galatasaray yönetiminin yazıştığı bir WhatsApp grubu bulunduğunu ve orada da ciddi şekilde Nihat Doğan'a tepki gösteren yöneticilerin olduğunu açıkladı.

Hamdi Yasaman son olarak sözlerini şöyle noktaladı: "Evet bir şey yapılması gerekiyor. Ancak önce toplanmamız lazım"

Bu açıklama ile Galatasaray'da yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısından Nihat Doğan ile ilgili alınacak karar merakla beklenmeye başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Nihat Doğan'a İhraç Başvurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • hayran: Nihatçığım ağız ishali olmuşmuş. . kendi dilinin kurbanı oldun 28 5 Yanıtla
  • Gülen ayakkabici: Adam konuyla alakali bi sürü şey söyledi bunu ötekileştirip sadece bi sözle yargılamak cok insafsizca 9 22 Yanıtla
  • BİLGE ADAM: BRAVO İŞTE BUDUR ! GALATASARAY YAKIŞMAZ SENİN GİBİ ADAMLAR NİHAT !! 26 4 Yanıtla
  • Lanet olsun: Bunu köye geri gönderin çobanlık yapsın başka işe yaramaz 23 2 Yanıtla
  • Istanbul : Bir Fenerbahçeli olarak alkışlıyorum GS güzel bir yaklaşım. Haddini bilmeli gerzek 17 4 Yanıtla
  • murat: Bu adami oyle bir silinki. memleketindeki dagdan asagiya inemesin. 16 5 Yanıtla
  • Tugbjm: Beşiktaşlı biri olarak bu hayvan herifin değil gs den hiç bir futbol müsabakasında görmek istemiyorum. 14 4 Yanıtla
  • €f€: Böyle bir zihniyet cimbom'lu olamaz! 14 2 Yanıtla
  • TR: ÇOK KONUŞMAYACAKSIN KENDİ KENDİNİ Bİ TWETLE BİTİRDİN. BU MİLLET İPE BİLE BÖYLE GÖTÜRÜR 14 1 Yanıtla
  • by meçhul: millet katili onutup nihata odaklandı boş konuşmanın cezası işte 8 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement