Galatasaray, Gençlerbirliği'yle 1-1 Berabare Kaldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Gençlerbirliği'yle 1-1 Berabare Kaldı

Süper Lig'de 15.hafta maçında Galatasaray, Gençlerbirliği ile yenişemedi. Sarı-kırmızılı takıma çelmeyi takan isim eski Galatasaraylı Stancu oldu.

26.12.2014 21:51  Güncelleme: 22:44

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken zirve yarışında 2 puan kaybetti. Maçtaki ilk gol Emre Çolak'tan gelirken Gençlerbirliği'nin beraberlik sayısını Bogdan Stancu kaydetti. Sarı-Kırmızılılar, bu sonucundan ardından Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Süper Lig'de ilk kez puan kaybetti.

ASLAN KAÇTI, GENÇLER KOVALADI

Ligdeki son 4 maçından galip ayrılan Galatasaray, Başkent deplasmanında seriye son verdi. 15. haftanın açılış mücadelesinde Gençlerbirliği'ne konuk olan sarı-kırmızılılar, 19. dakikada Emre Çolak'ın golü ile öne geçti. Kalan dakikalarda 1-0 korumaya yönelik bir oyun anlayışı sergileyen ve rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray'a bedeli eski oyuncusu Stancu ödetti. Stancu'nun golüne engel olamayan Aslan 1 puana razı oldu.

GOL 19.DK (EMRE ÇOLAK): Burak Yılmaz orta alandan aldığı topu rakip sahaya kadar taşıyarak, ceza yayı üzerinde Emre Çolak'a verdi. Yıldız oyuncu ceza alanına girerken yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

GOL 72.DK (STANCU): Oyuna 70. dakikada giren Berat Tosun, sağ kanattan ortasını yolladı. Stancu da güzel bir kafa vuruşu ile topu filelere yollamayı başardı.


Galatasaray, Gençlerbirliği\'yle 1-1 Berabare Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Gençlerbirliği'yle 1-1 Berabare Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Beşiktaş: Bu Selçuk'a nasıl sarı kart verilmedi, bunu açıklayacak bir delikanlı gs li varmı? 4 0 Yanıtla
  • Aslan: yağlama yapsana yağlama yapsana yalaka abdül yağlama yapsana 2 1 Yanıtla
  • kmr gs: yeniçeri başı hamza efendi seni 9 yerli yeteneksizin kurtarsın gidin tirana yalvarın şikecileri AKladığı gibi bizi de şampiyon yapsın yalancı başkanı yalaka yöneticisi çapsız hocası rezil oyuncuları ile tarihe ihanet eden bir kulüp olduk tümden temizlik şart utanç kaynağısınız 1 0 Yanıtla
  • Türkümmmm: Gerçekten saray batıyo bazılarına baksana maçtan çok onu konuşuyo bazıları 0 0 Yanıtla

Advertisement