Galatasaray'ın Yarısı Konya Maçına Hasta Çıktı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Yarısı Konya Maçına Hasta Çıktı

Galatasaray teknik heyeti, zor kazanılan Konyaspor maçını yorumladı: "Takımın yarısı hastaydı.

10.05.2015 10:29

Galatasaray zorlandığı Konya maçını son dakikalarda kazanırken yarışta yara almadı. Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları, Konyaspor karşısında neden bu kadar zorlandıklarını şu sözlerle açıkladı:

"Rakibimiz bu sezon bizden 2 maçta 9 gol yemişti. Bu sefer gurur yaptılar. İyi motive olmuşlar. Biz Galatasaray gibi oynayamadık çünkü takımın yarısı hastaydı. Oyuncular fedakarlık yaparak sahaya çıktılar. Burak, Bruma, Chedjou ve Selçuk gripti. Durumu en ağır olan isim de Wesley Sneijder'di."

İŞİN SIRRI SEMİH

Çok gol yediği için eleştirilen Galatasaray'da savunmaya Semih Kaya ilaç gibi geldi. Cimbom'un bu sezon gol yemediği 11 resmi maçın 9'unda Semih ilk 11'deydi. Semih'in sakatlığı yüzünden kaçırdığı 20 maçta ise Aslan sadece 2 kez kalesini gole kapadı.

CHEDJOU'DAN KÖTÜ HABER

Konyaspor maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve MR'ı çekilen Galatasaray'ın Kamerunlu oyuncusu Aurelien Chedjou'dan kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncunun sol üst adale grubunda orta derecede zorlanma, ödem ve kanama tespit edildiği ve tedavisine başlandığı açıklandı.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Yarısı Konya Maçına Hasta Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement