Gannuşi- Buteflika Görüşmesi - Son Dakika
Güncel

Gannuşi- Buteflika Görüşmesi

Gannuşi- Buteflika Görüşmesi

Tunus Nahda Hareketi lideri Gannuşi, başta Libya olmak üzere, bölgede meydana gelen gelişmeleri değerlendirmek üzere Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika ile bir araya geldi.

25.08.2014 04:28

Tunus Nahda Hareketi Lideri Raşid el-Gannuşi, başta Libya olmak üzere bölgede yaşanan gelişmeleri ele almak üzere, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika ile bir araya geldi.

Cezayir resmi haber ajansı APS'nin, Gannuşi'nin açıklamalarına dayandırdığı haberde, ikilinin başta Libya konusu ve iki ülke arasındaki ilişkiler olmak üzere birçok konuyu masaya yatırdığı belirtildi.

Buteflika'nın daveti doğrultusunda ülkeyi ziyaret eden Gannuşi, APS'ye yaptığı açıklamada Libya'ya yönelik askeri müdahaleye ilişkin, "Askeri müdahale çözüm değil, sorundur" dedi.

Sorunların siyasi uzlaşı ve farklı kesimler arasında yapılacak milli diyalogla çözülmesinden yana olduğunu dile getiren Gannuşi, bu konuda Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika ile hemfikir olduklarını ifade etti.

Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika'yla son olarak 10 Eylül 2013'te bir araya gelmişti. - Cezayir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gannuşi- Buteflika Görüşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement