Gayretlı Unıversıteler Olarak Bızlere Buyuk Sorumluluk Dusuyor - Son Dakika
Güncel

Gayretlı Unıversıteler Olarak Bızlere Buyuk Sorumluluk Dusuyor

Gayretlı Unıversıteler Olarak Bızlere Buyuk Sorumluluk Dusuyor

Gelişim Üniversitesi 'Sektörün Enleri' ve 'Osmanlı Günleri' etkinliklerini gerçekleştirdi.

29.04.2016 16:45

Gelişim Üniversitesi 'Sektörün Enleri' ve 'Osmanlı Günleri' etkinliklerini gerçekleştirdi. 'Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez' sözünden yola çıkılarak organize edilen etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Sektör günleri etkinliği ile başlayan program Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli,öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

"ÜNİVERSİTELER OLARAK BİZLERE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR"

Açılış konuşmasını İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli,"Öğrencilerimizi böyle sektörde başarılı insanlarla bir araya getirdik. Öğrencilerimizin bu tecrübeleri alıp Türkiye ekonomisine katkı sağlamalarını istiyoruz.Öğrencilerimizin başarılarına ve projelerine destek amacıyla böyle etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.Patent sayımızı böyle etkinliklerle daha üst sevilere taşıyarak kendimize özgü yapacağımız her şey proje olarak kayda geçecek. Üniversiteler olarak bizlere büyük sorumluluk düşüyor."dedi.

"YEREL YÖNETİMLERDİR BİRÇOK KONUNUN ÇÖZÜM NOKTASI"

Hiç ayrım gözetmeksizin her kesime hitap ederek çalışmalarımıza devam ettiklerini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,"Vatandaşlarımın istekleri doğrultusunda tüm hizmetlerimize gönülden ve halkımızla birlikte hizmetlerimize devam ettik. Yüzde 90'ı şehirlerde yaşayan vatandaşlarımızın isteklerine yanıt vermek için belediyeciliği bilmemiz gerekiyor. Birçok konunun çözüm noktası yerel yönetimlerdir. Bunu göz ardı etmeden çalışmalarımıza ara vermeden devam etmeliyiz. "dedi.

Gelişim Üniversitesi Rektörlük Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik Osmanlı Günleri etkinliği Mehter Takımı ve Kur'anı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinlikte öğrencilere Osmanlı kültürünün lezzetli yemekleri ikram edildi.

"OSMANLI RUHUNU HEP CANLI TUTMAK İSTİYORUZ"

Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli,"Öğrencilerimizin düzenlediği bu güzel etkinliğe Üniversite olarak destek vermeye devam ediyoruz. Böyle etkinlikleri gerçekleştirerek Osmanlı kültürünü hep yaşatmayı hedefliyoruz. Güzel tarihimizi nesilden nesile aktarmak için kültürümüzü hep canlı tutmak gerekiyor. Önemli olan böyle etkinlilerle Osmanlı ruhunu, kültürümüzü ve tarihimizi hep canlı tutmak istedik." dedi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gayretlı Unıversıteler Olarak Bızlere Buyuk Sorumluluk Dusuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement