Gazeteci Hüseyin Akşit İzmir'de Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Hüseyin Akşit İzmir'de Vefat Etti

Gazeteci Hüseyin Akşit İzmir\'de Vefat Etti

Türk basınının duayen isimlerinden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyesi, 39 yıllık gazeteci Hüseyin Akşit vefat etti.

11.10.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk basınının duayen isimlerinden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyesi, 39 yıllık gazeteci Hüseyin Akşit vefat etti.

Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik Yüksek Okulu'ndan mezun olduktan sonra 1975 yılında mesleğe Ses Dergisi'nde magazin servisinde foto muhabiri olarak başladı. Bir dönem Nokta dergisinde de çalışan Akşit, Milliyet Gazetesi'nde ise polis muhabiri olarak göreve başladı. Şeflik de yapan Akşit, emekli olduktan sonra İzmir'e yerleşti. Bir süredir sağlık sorunları olduğu bilinen Akşit 10 Ekim Cuma akşamı hastaneye yatırılmıştı.

65 yaşında olan Akşit'in vefatını kızı Yaşam Akşit sosyal medyadaki hesabından "Bugün sabah 09.00 civarlarında babam Hüseyin Akşit'i kaybettim. Solunum yetmezliğinden dün akşam hastaneye kaldırılmıştı" diye duyurdu. Usta gazetecinin cenazesi yarın ikindi namazının ardından Seferihisar'da toprağa verilecek. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazeteci Hüseyin Akşit İzmir'de Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement