Gazeteciler Go Kart'ta Stres Attı - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Go Kart'ta Stres Attı

Gazeteciler Go Kart\'ta Stres Attı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC), Deepo Outlet Center ile organize ettiği Go Kart Turnuvası’nda gazeteciler stres attı.

03.10.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC), Deepo Outlet Center ile organize ettiği Go Kart Turnuvası'nda gazeteciler stres attı. 4.sü düzenlenen 'Gazeteciler Go Kart Turnuvası' 45 katılımcıyla gerçekleşti.

AGC, Deepo Outlet Center ile organize ettiği Go Kart Turnuvası'nın 4.sünü düzenledi.

45 gazetecinin katıldığı ve kıyasıya mücadele içinde geçen yarışmada kadınlar ile erkekler ayrı kategorilerde yarıştı. AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve Deepo AVM Genel Müdürü Cem Livanelioğlu'nun startı verdiği turnuvada gazeteciler gruplar halinde yarıştı.

Turnuva sonunda, kadınlarda birinciliği AB Medya'dan Esra Soytürk, ikinciliği Akdeniz Bülten Dergisi'nden Dilek Bozkurt ve üçüncülüğü Antalya Gazetesi'nden Esra Erdil aldı.

Erkeklerde Akdeniz Bülten Dergisi'nden Murat Bozkurt birinciliğe, İhlas Haber Ajansı'ndan İsa Akar ikinciliğe, AB Medya'dan Fikret Soytürk üçüncülüğe hak kazandı. Gazeteciler madalyalarını AGC Başkanı Mevlut Yeni ve Deepo AVM Genel Müdürü Cem Livaneli'den aldılar. Zorlu geçen erkekler kategorisinde birinciye günün anısına kupa hediye edildi. Dereceye giren gazetecilere Deepo'dan çeşitli hediyeler sunuldu. Yarışmada, AGC Başkanı Mevlüt Yeni, stresli bir mesleğin üyesi olan gazetecileri keyifli bir sosyal etkinlikte bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Deepo Outlet Center Genel Müdürü Cem Livanelioğlu ise Go kart turnuvasını ulusal hatta uluslararası düzeyde organize etmek istediklerini ifade etti.

Turnuva sonunda yapılan ödül töreninin ardından yarışan gazeteciler bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Go Kart'ta Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement