Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Beylikdüzü'nde Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Beylikdüzü'nde Dualarla Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Beylikdüzü\'nde Dualarla Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’inci yıl dönümünde Beylikdüzü’nde dualarla anıldı.

10.11.2015 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77'inci yıl dönümünde Beylikdüzü'nde dualarla anıldı. Gürpınar Cemevi'nde lokma dağıtımı ile başlayan anma programı Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde okunan mevlit ile devam etti.

Beylikdüzü Belediyesi 10 Kasım'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını dualarla andı. Beylikdüzü'nde sabah erken saatlerde başlayan 10 Kasım etkinlikleri gün boyunca devam etti. Anma etkinlikleri kapsamında Gürpınar Cemevi'nde lokma dağıtılırken Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde Mevlit okundu ve ardından dualar edildi. Anma programlarına vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

"VERİLEN MÜCADELELER İÇİN DUA ETTİK"

Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçede gün boyunca farklı bir çok etkinlikle anıldığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ben dualarımı ederken düşündüm hepimizin atası dedesi mücadele etti Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları vardı hepimizin hanesinde dolayısıyla ben bütün haneler için dua ettiğimizi düşünüyorum. Bütün verilen mücadeleler için dua ettiğimizi düşünüyorum. Mustafa Kemal Atatürk'e dua ederken aslında bu milletin özgürlüğü için dua ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

"UMARIM BİR DAHA MUSTAFA KEMAL GİBİ BİR LİDERE İHTİYAÇ DUYULMAZ"

"Bugün bu milletin özgür bir dünyada ülkede yaşamasının sebebi, olan Kurtuluş Savaşı ve öncesinden olan bütün mücadelelerin bir daha verilmemesi için dua ettiğimizi düşünüyorum" diyerek sözlerini sürdüren Başkan İmamoğlu, "Dualarımızın kabul olması adına belki de en güzel duaları bugün ettik diyebilirim. Umarım ülkemiz bir daha Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere ihtiyaç duymaz. Umarım bir daha böyle büyük bir mücadelenin içinde olmayız. Birliğimizin ve beraberliğimizin kıymetini biliriz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Beylikdüzü'nde Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement