Gaziantep Firkateyni Öğretmenleri Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Firkateyni Öğretmenleri Ağırladı

Gaziantep Firkateyni Öğretmenleri Ağırladı

Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğretmenler TCG Gaziantep firkateynini gezdi.

24.11.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğretmenler TCG Gaziantep firkateynini gezdi.

Aksaz Deniz Üst Komutanlığı limanına getirilen öğretmenleri karşılayan gemi personeli bu amlamlı günde öğretmenlere karanfil hediye etti. Limanda demirli Gaziantep fırkateynine alınan öğretmenleri gemi komutanı Deniz Kurmay Binbaşı Hakan Kuş karşıladı. Burada Öğretmenlere gemi hakkında bilgi verildi. Tanıtım programının ardından öğretmenlere geminin görevi ile savaş anındaki savunması anlatıldı. Bilgilendirmenin ardından öğretmenler, gemide Güney Görev Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ve subaylarla yemek yedi.

Öğretmenler, Türk savaş gemilerinin her türlü savaş durumuna en üst düzeyde hazır olmalarının gurur verici olduğunu söyleyerek, bu anlamlı günde Deniz Kuvvetleri'nin kendilerine savaş gemilerinin açtıkları için teşekkür ettiler.

Gaziantep firkateyninde biri dalış konusunda uzman olmak üzere iki doktor, iki sıhhiye astsubay ve 1 uzman teknisyen ve çeşitli sayıda subay, astsubay, uzman, erbaş, er olmak çok sayıda asker görev yapıyor. Dünyanın her yerinden konuşabilmeye imkan sağlayan, uydu telefon sistemi bulunan gemide bir helikopter pisti ve hangarı, bir basınç odası, balistik yelek, gece görüş gözlüğü, gaz maskesi, roket atar, makineli tüfek, keskin nişancı tüfeği gibi teçhizatlar da yer alıyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Firkateyni Öğretmenleri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement