Gaziantep Sağlık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Sağlık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gaziantep Sağlık Değerlendirme Toplantısı, Sağlık Bakan Yardımcısı Erkan KANDEMİR'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

20.01.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakan yardımcısı Erkan KANDEMİR'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gaziantep Valisi Erdal ATA, Gaziantep Milletvekili Halil MAZICIOĞLU, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, Ak Parti İl Başkanı Eyüp ÖZKEÇECİ, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Metin KARAKÖK, sağlık camiası yöneticileri ve bürokratlar katıldı.

Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Metin KARAKÖK'ün sunumuyla Gaziantep'in sağlığına dair her şey masaya yatırıldı. Yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar, vatandaşın sağlıktan beklentileri, sağlık çalışanlarının talepleri dile getirilerek çözüm önerileri sunuldu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI FEDAKÂRCA ÇALIŞIYORLAR…

Sağlık çalışanlarının bu zor ve meşakkatli görevi fedakârca, özverili bir şekilde yerine getirdiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Erkan KANDEMİR, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

YATIRIMLAR YERİNDE İNCELENDİ.

Sağlık Bakan Yardımcısı Erkan KANDEMİR ve İlin üst düzey yöneticileri tarafından, Gaziantep'in sağlık yatırımları yerinde incelenerek birebir tespitlerde bulunuldu. Yatırımların takipçisi olduklarını belirten Sağlık Bakan Yardımcısı Erkan KANDEMİR, yatırımların bir an önce tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Yapılan incelemeler ve ziyaretler sonunda Sağlık Bakan Yardımcısı Erkan KANDEMİR Gaziantep'ten ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Sağlık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement