Gaziantep Üniversite Öğrencileri, Arfalı Mahallesi'yle Bilgilerini Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Üniversite Öğrencileri, Arfalı Mahallesi'yle Bilgilerini Paylaştı

Gaziantep Üniversite Öğrencileri, Arfalı Mahallesi\'yle Bilgilerini Paylaştı

Üniversite öğrencileri, Arfalı Mahallesi'yle bilgilerini paylaştıKadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 'Toplumsal Duyarlılık' projesi kapsamında sağlıklı yaşam, afet ve deprem bilinci, temizlik ve hijyen ile hayvancılık bilgilerini Arfalı İlkokulu'nda minik öğrenciler ve mahalle sakinleriyle paylaştı.

29.04.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite öğrencileri, Arfalı Mahallesi'yle bilgilerini paylaştı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 'Toplumsal Duyarlılık' projesi kapsamında sağlıklı yaşam, afet ve deprem bilinci, temizlik ve hijyen ile hayvancılık bilgilerini Arfalı İlkokulu'nda minik öğrenciler ve mahalle sakinleriyle paylaştı.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner Sağlık, İşletme Yönetimi Lojistik Programı 'Toplumsal Duyarlılık' projesi öğrencileri danışmanları ile hedef kitle seçilen ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Arfalı Mahallesi'ni ziyaret etti. Üniversite öğrencileri, okul bahçesinde minik öğrenciler ve mahalle sakinlerine sağlıklı yaşam, afet ve deprem bilinci, temizlik ve hijyen ile hayvancılık bilgilerini paylaştı. Üniversite öğrencilerinin bilgi paylaşım dersine İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ahmet Deveci, proje danışmanı Bilal Erdoğan, mahalle muhtarı Emel Kepir, Arfalı İlkokul Müdürü Halil Öner, öğrenciler ve mahalle sakinleri katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Deveci, katkı sunanlara teşekkür ederek, "TDP kapsamında Arfalı Mahallesi ziyaretimizle öğrencilerimiz edindikleri bilgileri ilkokul öğrencilerinin yanında mahalle sakinleriyle de paylaştılar. Mahalle sakinlerinin ilgisine ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demirtaş ise, İslahiye Meslek Yüksekokulu tarafından TDP kapsamında düzenlenen projelerle üniversite köy buluşmasının sağlandığı, güzel bilgi paylaşımından dolayı teşekkür etti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Üniversite Öğrencileri, Arfalı Mahallesi'yle Bilgilerini Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement