Gaziantep - Üniversiteli Öğrencilerden Suriye'ye Yardım - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Üniversiteli Öğrencilerden Suriye'ye Yardım

Üniversiteli öğrencilerden Suriye'ye yardımGAZİANTEP Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenciler, personeller ve idarecilerin topladığı 2 TIR'lık gıda yardımı Suriye'de bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

17.02.2017 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversiteli öğrencilerden Suriye'ye yardım

GAZİANTEP Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenciler, personeller ve idarecilerin topladığı 2 TIR'lık gıda yardımı Suriye'de bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Batıkent mahallesinde bulunan Abdulkadır Güllüoğlu Erkek Yurdu deposunda bekletilen yardım kolileri, öğrenciler ve personeller tarafından yardım TIR'ına yüklendi. Konu ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Yurtkur İl Müdürü Ahmet Kölemen öğrenciler ile birlikte topladıkları yardımları öğrenciler, personel ve idarecilerle birlikte el birliği yaparak Halep'teki mazlumlara ulaştırmak amacıyla bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi, "Bugün Halep'teki kardeşlerimize hem gıda konusunda hem giyecek konusunda 2 TIR malzeme toplamış durumdayız. Bu yardımları AFAD İl müdürümüze teslim ediyoruz. Bundan önce de il müdürümüz ile birlikte oradaki askerlerimizin ve mazlum kardeşlerimizin ihtiyacını karşılamak için 7 TIR yatak gönderdik. Bununla birlikte 9 TIR göndermiş oluyoruz. Yine bununla birlikte 2'nci el olarak ifade ettiğimiz malzemeleri de İslahiye'deki yetim ve mazlum kardeşlerimize ulaştırdık. Bunlar tamamen Kredi Yurtlar Kurumu'nda çalışan öğrencilerimizin katkılarıyla yapılan yardımlardır. "

AFAD İl Müdürü Sinan Atakan yapılan yardımları ihtiyaç sahiplerine en kısa sürede teslim edeceklerini söyledi. Atakan AFAD olarak yapılan tüm yardımları Çobanbey ve El-Bab bölgesinde kurdukları ekipler aracılığıyla en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne yaptığı yardımlar için teşekkür etti.

Gaziantep - Üniversiteli Öğrencilerden Suriye\'ye Yardım
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Üniversiteli Öğrencilerden Suriye'ye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement