Gaziantep Valisi'nden Taraftarlara Sonucu Kabullenme Tavsiyesi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Valisi'nden Taraftarlara Sonucu Kabullenme Tavsiyesi

Gaziantep Valisi\'nden Taraftarlara Sonucu Kabullenme Tavsiyesi

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, taraftarların maç sonunda çıkacak 3 sonucu da hazmetmesi tavsiyesinde bulundu.

15.04.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, taraftarların maç sonunda çıkacak 3 sonucu da hazmetmesi tavsiyesinde bulundu.

Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep spor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu vurgulayan Yerlikaya, taraftarların çıkacak sonucu hazmetmesinin anlamlı olduğunu belirterek, "Yoksa aramızda küslüklere, dargınlıklara, mahkemeye intikal edecek sonuçlara yol açan spor tarzımız varsa bunun kabul edilebilir bir anlayışı yok" dedi.

Fenerbahçe otobüsüne Rize maçının ardından Trabzon'da yapılan saldırının ardından Cumhurbaşkanı tarafından futbol kulüplerinin takım kaptanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptığını hatırlatan Vali Yerlikaya, "Biz futbol maçlarımızın gerek deplasmanda gerek iç sahada kentlerin kardeşliği ruhuyla yaşanmasını istiyoruz. Bu bir spor, gerçekten 3 sonucu da hazmedecek şekilde karşılayabiliyorsak o zaman bu sporun bir anlamı var. Aramızda küslüklere, dargınlıklara, mahkemeye intikal edecek sonuçlara yol açan spor tarzımız varsa bunun kabul edilebilir bir anlayışı yok" diye konuştu.

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu da son zamanlarda gündeme sıkça gelen sporda şiddet olaylarının kendilerini de rahatsız ettiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından İrfan Karakuzulu, ziyaret anısına Vali Yerlikaya'ya üye sertifikası verdi, Gaziantepspor atkısı ile kravatı hediye etti.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Valisi'nden Taraftarlara Sonucu Kabullenme Tavsiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement