Gaziantepspor - Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Gaziantepspor - Balıkesirspor maçının ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk Bugün çok iyi oynadık Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş Kaybetmeyi hiç hak etmedik Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, zor geçen karşılaşmayı son dakika golü ile kazanarak 3 puanın sahibi oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

24.01.2015 19:56

Gaziantepspor - Balıkesirspor maçının ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk Bugün çok iyi oynadık

Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş Kaybetmeyi hiç hak etmedik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, zor geçen karşılaşmayı son dakika golü ile kazanarak 3 puanın sahibi oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Balıkesirspor maçına iyi hazırlandıklarını ve sürekli golü düşündüklerini anlatan Okan Buruk, Zor bir maç oldu. Baskılı başladığımız maçta erken goller bulabilirdik. Çok fazla pozisyona girdik, orta yaptık. Ama Balıkesirspor'un bize göre daha net pozisyonlara girdiğini söyleyebiliriz. Bugün çok iyi oynadık ve maçın son dakikasına kadar gol atmayı istedik ve son dakikada attık. Belki 83'üncü dakikada çizgiden çıkardığımız top gol olsa kaybedebilirdik. Ama kazandık. Rakibimiz de iyi futbol oynadı ve emeklerinden dolayı onları kutluyorum. Kazandığımız ve puanımızı 24'e çıkardığımız için çok mutluyuz dedi.

Buruk, özellikle transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bir forvet oyuncusunu kadrolarına katmak istediklerini kaydetti. Buruk, Galatasaraylı Sinan'a talip olduklarını ancak sarı kırmızılı ekibin bu oyuncuyu kendilerine vermediğini de sözlerine ekledi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise, son dakikada yedikleri gol ile mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Güzel bir karşılaşma oynadıklarını ve 15'inci dakikadan sonra oyunu istedikleri şekilde sürdürdüklerini anlatan Özdeş, Takımım oyun disiplininden uzaklaşmadı ve istediğimiz gibi oyun oldu. Kontra ataklarla gol bulmayı istiyorduk ve fırsatlar yakaladık ama gole çeviremedik. Maçın hakemi belki bu sezon en iyi yönetimlerinden birisini sergilemişti. Maçtan sonra kendisine de söyledim son pozisyon ceza alanı içerisinde olsa penaltı olur muydu diye. Öyle ki pozisyon gözümün önünde oldu ve hakem düdüğü çaldığında faulü hangi tarafa vereceğini bilmiyordu. Kaybetmeyi hiç hak etmedik. Uzatmalar oynanırken berabere kalacağımız için üzülüyordum ama son dakikada kaybettik diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor - Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement