Gaziantepspor Darbeye Karşı Meydanda - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor Darbeye Karşı Meydanda

Gaziantepspor Darbeye Karşı Meydanda

Darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Demokrasi Meydanında gıyabi cenaze namazı kılındı.

19.07.2016 11:25

Darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Demokrasi Meydanında gıyabi cenaze namazı kılındı. Gaziantepspor'un yönetici ve futbolcuları da darbe girişimine tepki göstermek amacıyla meydanda hazır bulundu.

Ellerinde Türk bayraklarıyla meydana gelen futbolcu ve yöneticiler, burada hoparlörlerden çalınan marşlara eşlik edip tekbir getirdi. Yönetici ve futbolcular, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yaşanan darbe girişimi ile ilgili "Bunlar öyle gözü dönmüş caniler ki bunlar için vatan, millet hiçbir şey yoktur, onun için her zaman birlikte olacağız, iri ve diri olacağız" dedi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl konuşmasının devamında, "Kulüp olarak ülkenin huzurunu kaçırmaya yönelik her türlü eylem ve faaliyete karşıyız. Ülkenin huzur ve istikrarını bozmaya kimsenin gücünün yetmeyecektir. Çanakkale bizim için neyse bugün de o gün gibi bir zaferdir. Başta uzun adam, Başkomutan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyondaki haykırışı ile bütün Türkiye tek yürek oldu. Şu anda dünyanın neresinden ne gelirse gelsin bizim bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe, Türkiye'ye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini bütün bu millet ispatlamıştır. Ben 5 yıldır bu terör örgütünü her yerde anlatıyorum. Çünkü bunların en büyük mağduru bu şehirde yaşayanlardan birisi de benim. Bunlar öyle gözü dönmüş caniler ki bunlar için vatan, millet hiçbir şey yoktur, onun için her zaman birlikte olacağız, iri ve diri olacağız" ifadelerine yer verdi.

Hiç kimsenin demokrasiyi çiğneme hakkına sahip olmadığını vurgulayan Takım Kaptanı Elyasa Süme ise, "Takım olarak millet ile omuz omuza demokrasiyi haykırmaya geldik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere herkesten Allah razı olsun. Gerçekten çok farklı duygular içindeyiz bugün burada. Çok güzel bir ortam var" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor Darbeye Karşı Meydanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement