Gaziantepspor, Medipol Başakşehir ile 19'ncu Randevuda - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Medipol Başakşehir ile 19'ncu Randevuda

Gaziantepspor, Medipol Başakşehir ile 19\'ncu Randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde Medipol Başakşehir’i ağırlayacak olan Gaziantepspor rakibiyle ligde 19. kez karşı karşıya gelecek.

22.11.2015 10:45

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi evinde Medipol Başakşehir'i ağırlayacak olan Gaziantepspor rakibiyle ligde 19. kez karşı karşıya gelecek.

Milli maç arasından sonra 23 Kasım Pazartesi günü kendi evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek olan Gaziantepspor'da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Gaziantespor ile Medipol Başakşehir ligde daha önce 18. kez mücadele ettiler. İki ekip arasında oynanan 18 mücadelede Gaziantepspor 7 galibiyet alırken, Medipol Başakşehir ise 5 galibiyetle sahadan ayrıldı. 6 maçta ise iki ekip skorda eşitliği bozamadı. Kırmızı-siyahlılar evinde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Gaziantepspor rakip kaleye 27 gol gönderirken, kalesinde ise 21 gol gördü.

EVİNDE SON 3 MAÇI KAZANDI

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı son 3 maçı da kazandı. Bu sezon sahasındaki en son mağlubiyetini ligin 3. haftasında Beşiktaş'a 4-0'lık skorla alan kırmızı-siyahlılar, o maçtan beri evinde oynadığı Kayserispor, Osmanlıspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında rakiplerini eli boş gönderdi.

3 MAÇTIR GALİP GELEMİYOR

Gaziantepspor 23 Kasım Pazartesi günü evinde konuk edeceği Medipol Başakşehir'e son 3 maçtır üstünlük kuramıyor. Medipol Başakşehir karşısında en son 2013 yılında oynanan lig müsabakasında Gaziantepspor rakibini deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup etmişti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Medipol Başakşehir ile 19'ncu Randevuda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement