Gaziemir'de Bahara Coşkulu Merhaba - Son Dakika
Yerel

Gaziemir'de Bahara Coşkulu Merhaba

Gaziemir\'de Bahara Coşkulu Merhaba

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, baharın gelişini belediyenin düzenlediği şenlikle kutlayan vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi.

07.05.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, baharın gelişini belediyenin düzenlediği şenlikle kutlayan vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi.

Baharın gelişi olarak kabul edilen ve yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanan Hıdırellez, Gaziemir ilçesinde belediyenin düzenlediği şenlikle kutlandı. Gaziemir Belediyesi tarafından Irmak Mahallesi Pazaryeri'nde bu yıl 5.'si düzenlenen geleneksel şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Mikrop, Atacan Ozan, Şirret Bacı, Gökhan Semetey, İzmirli Nayko, İzmirli Eyüp'ün şarkıları ve sahne şovları, Roman Ateşi dans grubunun kıvrak danslarıyla sahne aldığı gecede, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Kışı uğurlayıp, yaza merhaba demenin coşkusunu yaşayan vatandaşlar, müzisyenlerin hareketli şarkılarına danslarıyla eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Dileklerin tutulup, dansların edildiği Hıdırellez kutlamasına, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin ile birlikte katılan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, vatandaşların bahar bayramını kutlayarak genç müzisyenlere ve dansçılara teşekkür etti. Vatandaşların coşkusuna ortak olan, onların oyunlarına eşlik eden Başkan Şenol, "Göreve geldiğimiz günden bugüne Hıdırellezi, geleneksel bahar şenliğimizle halkımızla birlikte kutluyoruz. Baharın hepinize bolluk bereket getirmesini diliyorum. Gönlünüzden geçen her şeyin kabul olmasını diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziemir'de Bahara Coşkulu Merhaba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement