Gear Fit ve Gear 2'nin Maliyeti Ne Kadar? - Son Dakika
Teknoloji

Gear Fit ve Gear 2'nin Maliyeti Ne Kadar?

Gear Fit ve Gear 2\'nin Maliyeti Ne Kadar?

ZDNet tarafından yayınlanan son raporlar, yeni nesil akıllı saat Galaxy Gear ve Gear Fit'in maliyetini ortaya çıkardı.

22.04.2014 14:04
Furkan Yaldız - -

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un Barselona'da düzenlenen etkinlikte duyurmuş olduğu yeni nesil akıllı saati Galaxy Gear ve akıllı bilekliği Gear Fit için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kore'den gelen son raporlar, yeni nesil giyilebilir cihazların maliyet bilgilerini gün yüzüne çıkardı.


ZDNet Korea tarafından paylaşılan bilgilere göre Galaxy Gear 2 ya da Galaxy Gear Fit'e sahip olan kullanıcılar, çok kolay bir şekilde cihazın bozulan parçalarını değiştirebilecek. Zaten iFixit ekibi de Galaxy Gear 2 için 10 üzerinde 8 gibi yüksek bir tamir edilebilirlik puanı vermişti. Ancak belirtilenlere göre kırılan ya da bozulan giyilebilir ürünlerin parça fiyatların geneli neredeyse orijinal maliyete eşit.


Sonuç olarak bilgilere göre Galaxy Gear 2, yaklaşık olarak Samsung'a 240 dolara mal olmuş. Akıllı saatin 360 dolar fiyat etiketine sahip olduğu göz önüne alındığında ise oldukça yüksek bir maliyet olduğu ortaya çıkıyor. Akıllı bileklik olarak ön plana çıkan Galaxy Gear Fit'in maliyeti ise yaklaşık 170 dolar. Bu ürünün sahip olduğu fiyat etiketi de 238 dolar olarak dikkat çekiyor.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gear Fit ve Gear 2'nin Maliyeti Ne Kadar? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement