Gece Eğlendi Sabah İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Gece Eğlendi Sabah İntihar Etti

Gece Eğlendi Sabah İntihar Etti

Denizli'de İlhan Baştatlı, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evlerinin bahçesinde kendini iple ağaca astı.

15.08.2014 13:10  Güncelleme: 10:18

Denizli'nin Buldan İlçesi'ndeki Büyük Vakıf Mesireliği'nin işletmeciliğini yapan Savaş Baştatlı'nın, üniversite eğitimi nedeniyle geç gitti askerden 3 ay önce terhis olan oğlu 30 yaşındaki İlhan Baştatlı, evlerinin bahçesinde kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

Üç ay önce askerden gelerek, bir muhasebe bürosunda işe başlayan, Buldan Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümü mezunu İlhan Baştatlı, dün bir grup arkadaşıyla işletmeciliğini kendilerinin yaptığı Büyük Vakıf Mesireliği'nde mangal yapıp, eğlendi. Saat 02.30 kadar süren sohbetin ardından arkadaşlarını uğurlayan Baştatlı, sabah annesi Emine Baştatlı tarafından evlerinin arkasında kiraz ağacına iple asılı halde ölü bulundu.

"BİR SÜREDİR PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI"

Ailesinin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, bir süredir psikilojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Baştatlı'nın intihar ettiğini belirledi. Baştatlı'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından, "Elveda gençliğim elveda perde. Perdeler kapandı, ömür sahnemde. Vakit doldu artık bana müsade. Hakkını helal et, helal et usta" ve intiharından 10 saat önce de "Finallll....Mutlu ve huzur dolu sağlıklı günler...Hayırlı akşamlar.." yazılı paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Baştatlı'nın cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gece Eğlendi Sabah İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anadolu kaplanı: Allah afeetsin . . bu ülkede nice gençlerin sonu böyle olmadı mı bu sistem gençlere yaşama şansı tanımıyor önce üniversite belası kazanırsın sonra okuma belası bitirsin kpss belası gençlerimizin hayatını söndürüyorlar devlet kurumlarına gidiyoruz 50 yaş altı memur yok meclise bakıyoruz 50 yaş altı mebus yok ihtiyarlar senfonisi gibi özel sektör e gidenler daha vahim bir durumda açlık sınırının altında maaş veriyorlar ve bunu sisteme dayandırıyorlar asgari ücreti devlet belirlermiş şimdi 12 sene iktidar ol marmaraylar yap istersen dünyayı yeniden yap eğer ki memleketinin her yerinde insanlar kapitalist sistemle yaşamaya savaşıyorsa siyasi ideolojik sosyal kültürel olarak hiçbirşeysin. . . . . . 11 0 Yanıtla

Advertisement