Geçmişini Arayan Gençlik" Atalarının İzini Sürdü - Son Dakika
Güncel

Geçmişini Arayan Gençlik" Atalarının İzini Sürdü

Geçmişini Arayan Gençlik" Atalarının İzini Sürdü

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2014 yılı proje desteklemeleri kapsamında onay verilen projelerden biri olan “Geçmişini Arayan Gençlik” projesi planlanan tarihi gezilerini tamamladı.

23.01.2015 12:03

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2014 yılı proje desteklemeleri kapsamında onay verilen projelerden biri olan "Geçmişini Arayan Gençlik" projesi planlanan tarihi gezilerini tamamladı.

Proje yürütücüsü Denizli Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetleri Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında Dernek yurdunda kalan 67 öğrenciye temel seviyede word, excel, power point, autocat programları eğitimleri verdi. Ayrıca gençlerin şanlı tarihimizi yerinde öğrenebilmesi için Çanakkale, Bursa, İstanbul ve Edirne gezilerini düzenlendi.

Denizli Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetleri Derneği öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Geçmişini Arayan Gençlik" projesi kapsamında İstanbul gezisi esnasında, derneğe her türlü konuda maddi ve manevi destek veren İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay'ı vakıf genel merkezinde ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Geçmişini Arayan Gençlik' Atalarının İzini Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement