Kütahya Gediz'de Toplu Sünnet - Son Dakika
Yerel

Kütahya Gediz'de Toplu Sünnet

Kütahya Gediz\'de Toplu Sünnet

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 18 çocuk topluca sünnet edildi.

08.08.2014 23:13  Güncelleme: 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 18 çocuk topluca sünnet ettirildi.

Gediz Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca yaptırılan toplu sünnet, Gediz Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Erdem Çapar tarafından gerçekleştirildi.

Sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atan 18 çocuk, sünnet kıyafetlerini giyerek aileleriyle birlikte Adnan Menderes Yaşam Parkı Kır Düğün Salonuna geldi. Burada okunan mevlidin ardından takı töreni yapıldı.

Törene Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu (AKP), AK Parti İlçe Başkanı Eflatun Coşar, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, daire amirleri, sünnet çocukları ve yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, her yıl Gediz Kaymakamlığı ile birlikte gerçekleştirilen toplu sünnet organizasyonun hiç ara verilmeden uzun zamandan beri devam ettirildiğini söyledi.

Sünnet olan 18 çocuğu kutlayan Başkan Saraoğlu, çocuklara ve ailelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ise konuşmasında, bu mutlu güne iştirak etmekten memnun olduğunu belirterek, Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için aileler adına teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet Yılmaz da konuşmasında, "böylesine güzel ve mutlu bir günde çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğu yüzlerinden okunmaktadır. İnşallah başka etkinliklerde de hep birlikte Gediz için daha güzel çalışmalara imza atarız" dedi.

Konuşmaların ardından tüm misafirler tarafından takılan takılarla sünnet çocukları sevindirildi.

Törenden sonra tüm çocuklar ve aileleri şehir içerisinde düzenlenen sünnet konvoyuna katıldı.

Konvoyun ardından verilen yemekle sünnet organizasyonu sona erdi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Gediz'de Toplu Sünnet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement